İYİ Parti Buldan İlçe Başkanı Süleyman Yoldaş: Seçim için programımızı yaptık, sahaya indik, çalışıyoruz

İYİ Parti Buldan İlçe Başkanı Süleyman Yoldaş: Seçim için programımızı yaptık, sahaya indik, çalışıyoruz
Yaklaşan seçimler öncesi açıklama yapan İYİ Parti Buldan İlçe Başkanı Süleyman Yoldaş, "Olabilecek baskın, erken veya zamanında yapılacak seçimle ilgili programımızı yaparak çalışmaya başladık ve devam ediyoruz" dedi. 

GÜNBOYU / MEDİHA DEMİRCİOĞLU

İYİ Parti Buldan İlçe Başkanı Süleyman Yoldaş, yaklaşan seçimler öncesinde ilçe teşkilatının gerçekleştiği hazırlık ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. "Olabilecek baskın, erken veya zamanında yapılacak seçimle ilgili  programımızı yaparak çalışmaya başladık ve devam ediyoruz" diyen Yoldaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

Evet, önümüzdeki seçimlerin önemini biliyor, görüyor ve direkt olarak ülkemizin kaderinin oylanacağı bir süreç/dönem olduğunu ifade etmek istiyorum. 20 yıl önce; yolsuzluk, yoksulluk ve yasakları kaldıracağım diye ortaya çıkıp milletimizin teveccühüne mahzar olan dünün mağduru, bugünün mağrurları, yaşadıklarımız çerçevesinde ülkemizi her alanda içinden çıkılmaz ve yaşanmaz hale getirmişler, çok küçük yandaş bir azınlığın refah ve mutluluğu dışında, milletimizin kahir ekseriyetinin yaşam mücadelesi verdiği bir alan yaratmışlardır. Konuları detaylandırmak, tafsilatlı anlatmak elbette mümkün. Ancak daha uygun bir zaman dilimi, konunun deruhte edilmesi açısından iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Çalışmalarımızı biraz detaylandırırsak şunları söylemek mümkündür; seçime hazırlık çalışmalarımızı, sosyal medya ve saha çalışmaları olarak iki ana bölümde toplayarak bir program hazırladık ve uygulama çalışmalarımıza başladık. Çalışmalarımıza başlarken, genel merkezimizin talimatları ve büyük parti olabilmenin şartı gereği üye kayıt işlemlerimizi hızla gerçekleştirip sayımızı ikiye katlayarak hemşerilerimizin teveccühlerine layık olmaya ve aynı hızla çalışmaya devam ediyoruz.

SOSYAL MEDYA ÇALIŞMALARINA İLİŞKİN DETAYLARI ANLATTI

Sosyal medya çalışmaları bölümünde; genel anlamda partimizin Genel Başkanı Meral Akşener, milletvekilimiz, il başkanlığımız, ilçe başkanlığımızın hiyerarşik sıra ile kanaat ve görüşlerini kamuoyu ile paylaşmanın yanı sıra; ülkemizin geleceğini Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem''de görenlerin bir sayfada buluşması, buluşturulması ve konu ile ilgili kanaatlerin toplumun her köşesine ulaşarak fikir birliğinin oluşması için Buldan Parlamenter sosyal medya sayfamızı hazırladık ve çalışılmak üzere ilgililerin hizmetine sunduk. Şu anda 3000''in üzerinde takipçimiz var. İnşallah iyi ve güzel sonuçlara vesile olur diye düşünüyorum.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar