Yasmin Erbil Yiğit Poyraz ile aşka geldi! Verdiği poz sosyal medyayı salladı

Yasmin Erbil  Yiğit Poyraz ile aşka geldi!  Verdiği poz sosyal medyayı salladı
Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın kızları Yasmin Erbil, Survivor yarışmasıyla tanınan Yiğit Poyraz ile uzun süredir bir ilişki yaşıyor. Sevgilisinin en büyük destekçisi olan Erbil’in Yiğit Poyraz’ın kucağında verdiği poz sosyal medyada gündem oldu.

Yiğit Poyraz'ın yarışmadan elenmesiyle birlikte, ünlü çiftten gelen yeni bir paylaşım sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Erbil'in, sevgilisi Yiğit Poyraz'ın kucağında çektirdiği bir fotoğraf, geniş kitleler tarafından konuşulmaya başlandı.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, Survivor yarışmasıyla tanınan Yiğit Poyraz'a olan sevgisini açıkça gösteriyor. İkili, özellikle Poyraz'ın yarışma sürecinde yaşadığı olaylar ve Mehmet Ali Erbil'in konuyla ilgili açıklamalarıyla uzun süre gündemde kalmıştı.

Yarışma sona erdiğinde, aşkları daha da belirgin hale geldi ve Yiğit Poyraz'ın elenmesiyle birlikte tekrar bir araya geldiler.

İlişkilerindeki romantizmi sosyal medyada da sık sık paylaşan ikiliden gelen son paylaşım ise oldukça dikkat çekti. Yasmin Erbil, sevgilisi Yiğit Poyraz'ın kucağında çekilmiş bir fotoğrafı Instagram hesabında paylaştı. Bu poz, kısa sürede geniş bir izleyici kitlesi tarafından ilgiyle karşılandı ve sosyal medyada gündem oldu.

İşte sosyal medyada gündem olan o fotoğraf

8ii.jpg

7y7u.jpg

"EVLİLİK SORUSUNA" YANIT MEHMET ALİ ERBİL'DEN GELDİ

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, bir süredir Survivor yarışmasıyla tanınan Yiğit Poyraz ile ilişki yaşıyor. Sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarla adları sık sık gündeme geliyordu. Çiftin evlenip evlenmeyeceği konusunda meraklar vardı ve bu konudaki açıklama Mehmet Ali Erbil'den geldi.

Survivor yarışması nedeniyle bir süre ayrı kalan Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz, Poyraz'ın yarışmadan elenmesiyle tekrar bir araya geldiler. Dönüşünden beri çiftin birlikte oldukları görülmekteydi ve ilişkilerinin resmiyete dökülüp dökülmeyeceği merak konusu olmuştu.

"Evlilik sorusuna" yanıt Mehmet Ali Erbil'den geldi. Ünlü şovmen, "Hiç haberim yok" şeklinde yanıt verdi. Kızının özel hayatıyla ilgili detaylara vakıf olmadığını belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar