Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdülhamid üzerinden Meral Akşener'i hedef aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdülhamid üzerinden Meral Akşener'i hedef aldı
Adana'da gerçekleştirilen 'Bir Gençlik Şöleni' etkinliğinde 81 ilden gelen gençlere hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sultan Abdülhamid üzerinden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i hedef aldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, ABDÜLHAMİD ÜZERİNDEN MERAL AKŞENER'İ HEDEF ALDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti Grup Toplantısı''nda sarf edilen "Kahrolsun istibdat yaşasın hürriyet" sözleriyle gündeme gelen Sultan Abdülhamid üzerinden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener''e son derece sert bir üslupla seslendi.
 
Erdoğan, Akşener''i şu sözlerle hedef aldı:
 
"Abdülhamid Han, hayatı boyunca devrinin emperyalistleriyle mücadele etmiş bir millet sevdalısıdır. Varsın birileri Gezi olaylarını devrilişine benzeterek dursun, biz ecdadın izinden yürüyeceğiz. Gençlerimizin kimin, kim olduğunu bilmeye hakkı var. Siz emperyalist ağızlılara hak eden cevabı verecek gençliksiniz.
 
Sultan Abdülhamid''e dil uzatan hanımefendiye sormak lazım, 33 yıl ''hasta dev'' diye takdim edilen Osmanlıyı toprak kaybetmeden yöneten Abdülhamid''e dil uzatana, millet 2023 seçimlerinde haddini bildirecektir. Meral Hanım, sen kim Sultan Abdülhamid''e saygısızlık kim. O, 6''lı masada olanlardan 3 tanesi var ki bunlar Sultan Abdülhamid''e laf söyletmemişlerdi. Şimdi ne oldu da sus pus oldular. Aynı masada oturdukları halde laf atanlara haddini bildiremediler. Bu millet ecdadına hakaret edenlere haddini bildirecektir"
 
ABDÜLHAMİD EN ÇOK TOPRAK KAYBEDEN PADİŞAHTI
 
2. Abdülhamid en çok toprak kaybeden padişah olarak biliniyor. Çöküş dönemi padişahlarından olan 2. Abdülhamid, 33 yıllık saltanat döneminde Osmanlı; Tunus, Mısır, Kıbrıs, Sırbıstan, Karadağ ve Romanya olmak üzere 1 milyon 592 bin 806 kilometre kare toprak kaybetti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar