Putin'den eski dostuna bir garip hediye: Kalbini çıkarıp eline verdi!

Putin'den eski dostuna bir garip hediye: Kalbini çıkarıp eline verdi!
Putin'in eski bir dostuyla çıktığı av gezisi dünya basının gündemine oturdu. Gezi sırasında, Rus liderin dostuna ilginç bir hediye verdiği ortaya çıktı.

Av gezisi sırasında Rus lider Vladimir Putin'in, kesilen geyik kalbini İtalyan eski Başbakanı Silvio Berlusconi'ye sunduğu iddia edildi. Eski bir senatör, Putin'in kendisine "olağanüstü bir yemek olduğunu" söyleyerek tuhaf bir hediye verdiğini ve bu jestin ardından eski İtalya Başbakanı'nın ağacın arkasına saklanarak mide bulantısı yaşadığını anlattı.

Vladimir Putin'in bir av gezisinde, yeni kesilen bir geyik kalbini Silvio Berlusconi'ye sunduğu ortaya çıktı. Berlusconi'nin Forza Italia partisinden eski Senatör Fabrizio Cicchitto, Rusya Devlet Başkanı'nın 2013 yılında yazlık evlerinden birinde ortak bir tatil sırasında İtalyan liderine bu tuhaf hediyeyi sunduğunu belirtti.

gh.jpg

Cicchitto, Berlusconi'nin Rusya'dan döndükten sonra Putin'in doğaya olan tutkusunu şöyle anlattı: "Vladimir bana bu kadar nazik ve mantıklı bir adamda hayal edemeyeceğim şiddet dolu bir doğa gösterdi."

"BU SENİN, VUR!"

İddiaya göre, ormanda iken Putin, Berlusconi'yi nişan alması için bir geyiği işaret etti ve "Bu senin, vur!" dedi. Ancak Berlusconi bu teklifi reddettiği zaman, Putin ikinci bir geyiği daha öldürdü ve onun kalbini çıkardı. Cicchitto, Putin'in bu sırada hayvanı hızlıca dörde böldüğünü ve kalbini çıkardığını ifade etti.

op.webp

Berlusconi'nin bu tuhaf hediye karşısında rahatsızlık yaşadığı ve bir ağacın arkasına saklanarak mide bulantısı geçirdiği bildirildi. Cicchitto, Berlusconi'nin "Belki de bu sadece bir avcı geleneğidir" dediğini söyledi.

İKİ SIKI DOST...

Berlusconi ve Putin, sık sık bir araya gelir ve birbirlerine cömert hediyeler veriyorlardı. İkili, Rus liderin Avrupa zirveleri için İtalya'yı ziyaret ettiği gece geç saatlerde Milano partilerinde zaman geçiriyordu.

dfgzf.jpg

2014'te Putin, gece yarısından sonra Berlusconi'nin Milan'daki villasını ziyaret etti ve neredeyse gece üçe kadar orada kaldıktan sonra uykulu gözlerle evine döndü.

yuki.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar