Yoldaş: Sırada sandık kurullarımız ile ilgili eğitimimiz var

Yoldaş: Sırada sandık kurullarımız ile ilgili eğitimimiz var
İYİ Parti Buldan ilçe Teşkilatı, propaganda çalışmalarının en sağlıklı bir şekilde devam ettirilebilmesi için propagandistleri eğitime aldı.

GÜNBOYU / MEDİHA DEMİRCİOĞLU

Konu ile ilgili bilgi veren Başkan Yoldaş sözlerine şöyle devam etti:

“Milletvekilimiz Sayın Yasin Öztürk Beyi ve İl Başkanlığımızın değerli üyelerini her zaman yanımızda görmek arzusunda olmamıza rağmen-Denizli’nin diğer bölgelerini de düşündüğümüzde-her zaman yanımızda olamayacaklarının bilincinde olarak kendi propogandamızı gerçekleştirecek arkadaşlarımızı eğitime aldık ve ilk bölümünü gerçekleştirdik.

Genel Merkez Siyaset Akademisi temsilcimiz ve daha önceki eğitim hizmetlerindeki başarıları ve eğitim alan arkadaşlarımızın çok sevdiği Kazım Özdağ başkanımız, ''Seçim ve algı yönetimi''  başlıklı ilk sunumunu gerçekleştirmiştir. Çok faydalı olduğuna inanıyor, devamının program çerçevesinde gerçekleşeceğini ifade etmek istiyorum.

Malumları olduğu üzere , ‘sandıklar ve sandık güvenliği’ ; seçimlerin olmazsa olmazı olan konuların başında gelmektedir. Dönem itibariyle tarlalarda çalışmakta olan insanımızı, sandık görevlilerimizi en kısa ve en uygun zamanda sandık eğitimi ile buluşturma konusunda kararlı olduğumuzu  ve konu ile ilgili program hazırlığı içinde olduğumuzu söylemek istiyorum. 

Yüce Türk Milleti merak etmesin, projelerimiz ve kadrolarımızla biz hazırız.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar