İYİ Parti'den İstanbul'da 100 bin üye etkinliği!

İYİ Parti'den İstanbul'da 100 bin üye etkinliği!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul'daki üye sayısının 100.000'e ulaşmasından dolayı, 22 Mayıs Pazar (YARIN) saat 13.00'te Yenikapı'da düzenlenecek programa katılacak.

Son zamanlarda yapılan kamuoyu araştırmalarına yansıyan İYİ Parti''deki oy artışı, etkisini üye sayısında da gösterdi. Başta AKP olmak üzere hızla üye kaybeden partilere karşın İYİ Parti''deki üye sayısı artışının devam ettiği öğrenildi.

İSTANBUL''DA 100 BİN ÜYE BARAJI AŞILDI

İYİ Parti''nin İstanbul''da 100 bin üye sayısını da aştığı açıklandı. İYİ Parti''den yapılan açıklamaya göre, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, üye sayısındaki artış nedeniyle 22 Mayıs günü saat 13.00''te Yenikapı''da düzenlenecek programa katılacak.

İYİ Parti''den yapılan açıklama şöyle:

Çok değerli basın mensubu; 2017 yılında büyük fedakarlıklarla çıktığımız bu kutsal yolculukta, karşılaştığımız tüm zorluklara rağmen bugün; Türk insanının gösterdiği büyük teveccüh ile İstanbul''daki üye sayımız 100 bine ulaştı.

Bu vesileyle Genel Başkanımız Meral Akşener''in katılımıyla gerçekleştireceğimiz yeni üye katılımı ve kutlamamızda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

YER: Yenikapı etkinlik alanı Avrasya Gösteri Merkezi Kennedy caddesi no:11/1 Fatih - İstanbul

TARİH: 22 MAYIS PAZAR

SAAT: 13.00

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar