İslam Memiş altın sahiplerine kurulan büyük tuzağı açıkladı! Sakın bunu yapmayın

İslam Memiş altın sahiplerine kurulan büyük tuzağı açıkladı! Sakın bunu yapmayın
Altın ve para piyasalarının uzman ismi İslam Memiş, haftalardır üst üste yaşanan düşüşlerle dibi gören altın hakkında hayati bir uyarıda bulundu. Memiş, düşüş trendinin sona geldiğini belirterek, altında yeni yükseliş için hazırlığa başlayın çağrısı yaptı.

Ocak ayına rekor bir yükselişle başlayan altın, 5 haftadır üst üste yaşadığı değer kaybının ardından dibi gördü ve 2023 yılında kazandırdıklarının tamamını silerek sıfırladı. 

Altının uzun vadeli bir yatırım aracı olduğunu ve güvenilirliğinin tartışmaya açık olmayacağını ifade eden İslam Memiş, yaşanan sert düşüşlerin ardından altın sahiplerine seslenerek "soğukkanlılık" çağrısında bulunmuştu. Yalnızca altında değil, bütün yatırım araçlarında yapılacak panik satışlarının en büyük tuzak olduğunu belirten İslam Memiş, altın sahiplerine uyarıda bulunarak, "sakın yüksekten aldığınız altınları dipten satmayın" dedi.

GRAM ALTIN YENİDEN UÇUŞA  GEÇECEK

Altında haftalardır süren düşüş trendinin sonuna gelindiğini belirten Memiş, ons altın ve gram altında yeniden yükseliş döneminin kapıda olduğunu belirtti. Memiş, "Altında yıl sonu için 1500 gram hedefim hala geçerliliğini koruyor. Yaz aylarına kadar da 1200 TL''nin üzerine çıkılacağını düşünüyorum. Altın gibi küresel ölçekte trilyon dolarların yer aldığı yatırımlarda böyle fiyat dengelemelerinin yaşanması gayet normal. Düşüşler kimsenin gözünü korkutmasın, altın uzun vadede hep kazandırdı, yine kazandıracak" ifadelerini kullandı. Söylediklerinin yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen Memiş, depremin ardından piyasalardaki oynaklığa işaret ederek, bütün yatırımcıları, kullanacakları araçlar konusunda defalarca kez düşünmeye davet etti. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar