Erdoğan hakkında suç duyurusunda bulunan avukat için şok karar!

Erdoğan hakkında suç duyurusunda bulunan avukat için şok karar!
Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından yaşanan on binlerce can kaybında sorumlulukları olduğu nedeniyle Cumhurbaşkanı başta olmak üzere bakanlar, belediye başkanları ve birçok tüzel kişilik hakkında suç duyurusunda bulunan Avukat Hüseyin Cimşit, ifadeye çağrıldığını duyurdu.

Türkiye''yi yasa boğan depremlerin ardından, yaşanan can kayıplarında sorumlulukları olduğu ve gerekli önlemleri almadıkları nedeniyle Samsun Barosu avukatlarından Hüseyin Cimşit, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, mevcut kabine üyeleri, afet bölgesindeki belediye başkanları, GSM operatörleri dahil birçok kişi ve kurum hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Avukat Cimşit, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada polisin kendisini arayarak ifade vermek üzere Cumhuriyet Başsavcılığına çağırdığını duyurdu.

Sabah saatlerinde Samsun Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi’nden polis memurunun kendisini aradığını ve Cumhuriyet Savcısı talimatı ile ifade vermeye çağırdığını belirten Cimşit, “Avukatın ifadesini polis alamaz. Söyleyin kendisine. Bu emri bile görevi kötüye kullanmaktır. Adalet Bakanlığı’ndan soruşturma izni almış ise, ismini söylesin ya da davet etsin, yarın gider ifade veririm” dedi.

"SEDAT PEKER''E BENZEMEM, HUKUK İNSANIYIM"

Avukat Cimşit, sosyal medyada paylaştığı; Sedat Peker’e benzemem. Hukuk insanıyım. Onu siyasi nüfuz ile susturdular. Sizden korkan sizin gibi olsun. Tüm suçlular ve zalimler, Sinan Ateş’in ölüm emrini verdirenler!

Yargılanacaklar! Söz. Dedelerime borcumdur”

Paylaşımından dolayı ifadeye vermeye çağırıldığını belirterek, “Kim üzerine alınmışsa artık, göreceğiz. Küfür edip not edenlerse, onu da anlayacağız” şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar