İslam Memiş 'acele edin' diyerek uyardı! Bir koyan bin alacak bütün dünya bunu konuşacak

İslam Memiş 'acele edin' diyerek uyardı! Bir koyan bin alacak bütün dünya bunu konuşacak
Altın üzerine yaptığı yorumlarla tanınan Kapalıçarşı'nın nabzını tutan ekonomist İslam Memiş, bugüne kadar hiç vermediği bir tüyoyu paylaştı. "Getiri olarak altın ve gümüşü sollayacak" dediği yeni yatırım aracı için "Bütün dünya yakında bunu konuşacak" yorumunda bulundu.

Ocak ayının yıldızı olan altın, son haftalarda kabus üstüne kabus yaşıyor. Ons altın gün itibariyle 1830 dolar bandında değerlenirken, altının yaptığı yükseliş neredeyse tamamen eriyerek aynı noktaya geri dönmesiyle sonlandı. 

Türkiye''de altın denilince akla gelen ilk isimlerin başında gelen İslam Memiş, 2023 yılı için yatırımcılara "Altın ve gümüşün yılı olacak" tavsiyesinde bulunmuştu. Yaşanan son düşüşlerin piyasayı dengelemek üzere gerçekleştiğini belirten Memiş, "Uzun vadede altın her zamanki gibi kazandırmaya devam edecek"yorumunda bulundu. 

Peki bütün getirisine rağmen en karlı yatırım araçları altın ve gümüş mü? İşte bu soruya cevap veren Memiş, paylaştığı tüyo ile herkesi hayretler içerisinde bıraktı. Bugüne kadar hiçbir platformda ifade etmeği bir tüyoyu takipçileri ile paylaşan Memiş, söylediği yatırım aracının yakın gelecekte bütün dünyanın gözdesi olacağını iddia etti. 

"BİR KOYAN BİN ALACAK"

Yaptığı yorumların yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen usta ekonomist, elinde para bulunduran ve "Nereye yatırım yapmalıyım?é diye düşünen yatırımcıya kobalt madenini önerdi. Kobaltın çok yakında dünyanın yeni gözdesi olacağını belirten Memiş, erkenden pozisyon alanların ise en karlı çıkanlar olacağını ifade etti.

ALTIN VE GÜMÜŞE TUR BİNDİRECEK!

Memiş, Son 2 yılda değerini 6 kat yükselten gümüş ve uzun vadeli yatırımların vazgeçilmezi olan altının bu yıl kobalt ile rekabet edemeyeceğini söyleyerek, "Geleceğin dünyasında kobalt kaçınılmaz bir başrol olacak" dedi. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar