AKP'li yetkiliden son dakika EYT açıklaması! EYT yeniden ertelendi: İşte yeni tarih

AKP'li yetkiliden son dakika EYT açıklaması! EYT yeniden ertelendi: İşte yeni tarih
AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, geçtiğimiz günlerde deprem felaketi nedeniyle ertelenen EYT düzenlemesinin 21 Şubat'ta Meclis' geleceğini açıklamıştı. Elitaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Meclis'e verilen aranın uzatıldığını açıkladı. EYT'liler ise alınan karara isyan etti.

Milyonlarca vatandaşı emekli yapacak olan EYT düzenlemesi 7 Şubat''ta Meclis''e sunulacaktı. Kahramanmaraş''ta meydana gelen depremlerin ardından TBMM, çalışmalarını ileri bir tarihe erteledi ve EYT düzenlemesi de rafa kalkmış oldu.

Meclis için öncelikle 14 Şubat''ta daha sonra ise 21 Şubat''ta çalışmaya başlanacak haberi verilirken, son olarak AKP''nin Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, basın mensupları ile yaptığı bir sohbette 21 Şubat''ta EYT''yi gündemimize alacağız demişti. Elitaş''ın bu müjdeye günler kala Meclis''e verilen aranın 28 Şubat''a uzatıldığını açıklaması ise EYT bekleyen milyonlarca vatandaşı isyan ettirdi.



Elitaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Milletvekillerimizin büyük bir çoğunluğunun deprem bölgesinde olması sebebiyle siyasi partilerimizin mutabakatı ile TBMM çalışmalarına 28 Şubat 2023 tarihine kadar ara verilmesi kararlaştırılmıştır. Geçmiş olsun Türkiyem" ifadelerini kullandı. 

Elitaş''ın paylaşımına binlerce EYT''li sert tepki gösterirken, EY Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak da söz konusu karar hakkında bir açıklama yayınladı. 

"GETİRİN YASAYI, BİTİRİN TASAYI"

Özüpak, Elitaş''ın paylaşımını işaret ederek, "Milletçe derin üzüntüdeyiz. Acımız büyük lakin, Mustafa Elitaş, tarih veren de sizsiniz,öteleyen de.Olmaz! olmamalı! Kime inanalım.Gözümüz kulağımız 21 şubatla mecliste iken ötelenmek İSTEMİYORUZ. SÖZÜNÜZÜ TUTUN! GETİRİN TASTAMAM YASAYI, BİTİRİN TASAYI" sözleriyle tepkisini gösterdi. 



 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar