Fatih Altaylı’nın Epstein davasındaki o ismi duyunca verdiği tepki çok konuşuldu! Öyle bir şey dedi ki

Fatih Altaylı’nın Epstein davasındaki o ismi duyunca verdiği tepki çok konuşuldu! Öyle bir şey dedi ki
Fatih Altaylı, herkesin konuştuğu Epstein davasındaki isme “Gözüme kulağıma dilime dinime hiçbir şeye inanamadım” diyerek şaşırdığını açıkladı.

Tüm dünyanın konuştuğu Epstein davasının kamuoyuna açılan dosyaları büyük dikkat çekti. Yaşları küçük çocukların kaçırılıp ABD’de ünlü kişilerle cinsel birlikteliğe zorlandığı iddia edildi.

Bu isimler arasında bilim adamları, ünlüler, fizikçiler, siyasetçiler bulunduğu öne sürüldü.

İddiaya göre listede Prens Andrew, Harward Hukuk Profesörü Alan Dershowitz, ABD Başkanı Doland Trump, Lady Gaga, Qentin Tarantino, Madonna gibi isimlerinde bulunuyor.

Gazeteci Ahmet Altaylı, YouTube kanalında paylaştığı bir videoda, Jeffrey Epstein dosyasındaki bazı isimlere şaşırdığını ifade etti.

nhg.jpg

“SEN BU ÇARKIN İÇİNE NASIL GİRDİN?"

Altaylı, özellikle "Prince Andrew ve Bill Clinton" isimlerine şaşırmadığını ancak ünlü fizikçi Stephen Hawking'in ismini gördüğünde büyük bir şaşkınlık yaşadığını belirtti.

stephan.png

Videoda, "Gözüme kulağıma dilime dinime hiçbir şeye inanamadım. Sen bu çarkın içine nasıl girdin?" ifadelerini kullanarak tepkisini dile getirdi. Altaylı, Epstein dosyasındaki bu isimlerin yer alması konusundaki düşüncelerini detaylı bir şekilde paylaştı.

bh.jpg

EPSTEİN DAVASI NASIL BAŞLADI?

Jeffrey Epstein davası, 2005 yılında ABD'de, Epstein'in 14 yaşındaki bir kızla cinsel ilişkiye girmek için para verdiği iddiasıyla başladı. Reşit olmayan birçok kız, Epstein'in ve arkadaşlarının kendilerini cinsel istismara maruz bıraktığını iddia etti. Ancak mahkeme, 2008 yılında Epstein'i tek bir kişiye cinsel istismar uygulamaktan suçlu buldu.

Epstein, suçlu bulunmasının ardından 13 aylık bir ceza aldı ancak hapishanede ölü bulundu. Epstein'in ölümü, birçok spekülasyona ve komplo teorisine yol açtı.

Epstein davasıyla ilgili olarak, Epstein'in eski kız arkadaşı Ghislaine Maxwell da 2021 yılında Manhattan başsavcısı tarafından suçlu bulundu. Maxwell, Epstein'a ve arkadaşlarına cinsel ilişkiye girmek için reşit olmayan kızlar sağlamakla suçlanarak 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar