Üsküdar’da beton pompası apartmanın üzerine devrildi!

Üsküdar’da beton pompası apartmanın üzerine devrildi!
İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bir inşaat alanına beton dökülmesi sırasında beton pompası aracının devrilmesi sonucu bir apartmanın üzerine düştü.

Kaza Üsküdar Acıbadem Mahallesi'nde sabah saatlerinde meydana geldi. İddialara göre,inşaat alanına beton dökmekte olan beton pompası aracı dengesini kaybederek bir apartmanın üzerine devrildi. Araçın devrilmesi sonucu apartmanda hafif çaplı hasar oluştu. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve zabıta ekipleri olay yerine sevk edildi.

aw195209-01.jpg

Zabıta ekiplerinin önlem almasıyla birlikte beton pompasının kaldırılması için vinç çağrıldı. Ancak, beton pompası vinç yardımıyla kaldırılmak istenirken araca bağlı halatların kopması sonucu araç tekrar apartmanın üzerine devrildi. Bu ikinci devrilme sonucunda 2 balkon çöktü. Neyse ki olayda yaralanan olmazken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

aw195209-02.jpg

Kaza sonrasında apartmanda yaşayanlar da yaşadıkları endişeyi dile getirdi. Hasar gören ev sahibinin akrabası Şükriye Özkan, yaşananları şu sözlerle aktardı: "Kamyon devrilmesi ve üst kata zarar vermesiyle başladı. Arkadan vinç geldi ve tek vinç ile bu işi kurtarmaya çalıştılar. Böyle olacağı belliydi, ben kadın halimle bu işin tek vinç ile çözülemeyeceğini düşündüm. İkinci kat benim gelinimin oturduğu ev. İkinci katı da yıktılar ve gelinim şu anda İngiltere'de. Torunum evde olabilirdi, bu kadar büyük sorumsuzluk hayatta görülmemiştir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar