Galatasaray’dan Kerem Aktürkoğlu'na transfer izni! Bonservis bedeli belli oldu

Galatasaray’dan Kerem Aktürkoğlu'na transfer izni! Bonservis bedeli belli oldu
Galatasaray, birçok kulübün radarında olan genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu’nun transferi için bonservis bedelini açıkladı.

Galatasaray, Süper Lig'de liderlik koltuğunda otururken, gelecek sezonun kadro planlamasına da hız kesmeden devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, kanat oyuncusu Kerem Aktürkoğlu'nun durumuyla ilgili kararını verdi.

Yönetim, milli futbolcunun transferinde inisiyatifi oyuncuya bırakırken, en az 10 milyon euro bonservis bedeli belirledi. Bu teklifi sunacak kulüp olursa, Kerem Aktürkoğlu ile görüşmeler başlayacak ve oyuncunun isteği doğrultusunda hareket edilecek.

aa-20240426-34391705-34391699-yukatel-adana-demirspor-v-galatasaray-turkish-super-lig-002.jpg

Euro 2024 öncesinde A Milli Takım'ın önemli isimlerinden biri olması beklenen Kerem, bu sezon Galatasaray formasıyla 48 resmi maçta 15 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.

66334aa0d6c2b206.webp

BERAT ÖZDEMİR HAMLESİ

Galatasaray'ın transfer gündemi ise sıcaklığını koruyor. Bonservisi Al Ettifaq'ta bulunan ve Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Berat Özdemir'in adı, sarı-kırmızılıların gündemine geldi. Ön libero ve merkez orta saha oyuncusu için kulübüyle görüşmeler başlatan Galatasaray, Suudi Pro Lig kulübünün de oyuncuyu satmaya sıcak baktığını belirtiyor.

Berat'ın kontratının son senesine girmesi, transferin olumlu yönde ilerlemesine katkı sağlıyor. Galatasaray'ın bu transferdeki kararlılığı, gelecek sezon için güçlü bir kadro oluşturma hedefinin bir yansıması olarak görülüyor.

.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar