İsteğini reddeden eşine dehşeti yaşattı! Başına kaynar su döküp derisini babasına yolladı ve sonra

İsteğini reddeden eşine dehşeti yaşattı! Başına kaynar su döküp derisini babasına yolladı ve sonra
Esenyurt’ta intihar ettiği öne sürülen 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç’ın eşi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Kılıç’a yapılan işkencenin detayları tüyler ürpertti.

Yaklaşık 1 yıl önce evde başından silahla vurulmuş halde evde bulunan intihar ettiği iddia edilen 3 çocuk annesinin nasıl öldüğü ortaya çıktı. Detaylar kan dondurdu!

Esenyurt Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi'nde 8 Nisan 2022 tarihinde evinde başından vurulmuş halde bulunan Ceylan Kılıç'ın ölümüyle ilgili dava görüldü. Olayın başlangıcında intihar olarak değerlendirilen durum, Ceylan Kılıç'ın ailesi tarafından cinayet olarak nitelendirildi.

intihar-etti-denilen-3-cocuk-annesi-ceylan-kilicin-olumunde-esine-muebbet-hapis-cezasi-7510-dhaphoto1.jpg

Davanın ilk duruşmasında savunma yapan Abdulkerim Kılıç, Ceylan Kılıç ile 16 yıl önce evlendiklerini belirtti. Olayın yaşandığı geceyi Ramazan ayında olduklarını ve her ikisinin de oruç tuttuğunu ifade etti.

Abdulkerim Kılıç, olay gecesi eşinin sahur vaktine kadar işlerini halletmek istediğini söylediğini aktardı. Saat 23.30 civarında yatak odasına geçtiğini, olayın yaşandığı salona gitmeden önce bir süre sosyal medya ile ilgilendiğini belirtti.

intihar-etti-denilen-3-cocuk-annesi-ceylan-kilicin-olumunde-esine-muebbet-hapis-cezasi-7510-dhaphoto2.jpg

ŞİDDETİ REDDETTİ

Kılıç, eşini vurulmuş halde bulduğunu ve evde bulundurduğu ruhsatsız tabancanın gasp olayları nedeniyle tedbir amaçlı olduğunu savundu. Ceylan Kılıç'ın intihar ettiğini iddia etti ve kendisinin hiçbir zaman şiddet uygulamadığını söyledi.

“KIZIMIN ÜZERİNE KUMA GETİRİLMEK İSTENDİ”

Ceylan Kılıç'ın babası Cevdet Allahverdi ise ifadesinde, kızının üzerine kuma getirilmek istendiğini ancak bunu kabul etmemesi üzerine şiddet gördüğünü anlattı.

Abdulkerim Kılıç'ın tehditlerine dair bilgileri paylaşarak, Ceylan Kılıç'ın ölmeden önce şiddet gördüğünü öne sürdü.

intihar-etti-denilen-3-cocuk-annesi-ceylan-kilicin-olumunde-esine-muebbet-hapis-cezasi-7510-dhaphoto5.jpg

TAVANI KIRIP İNTİHARA ZORLADI

Ceylan Kılıç'ın babası Cevdet Allahverdi, kızının ölümüyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Allahverdi, damadının olaydan önce tehditler savurarak kızına şiddet uyguladığını belirtti. Abdulkerim'in tavanı kırdığını ve kızına, "Kendini as, sen kendini asmazsan ben seni öldürürüm" şeklinde tehditlerde bulunduğunu ifade etti.

intihar-etti-denilen-3-cocuk-annesi-ceylan-kilicin-olumunde-esine-muebbet-hapis-cezasi-7510-dhaphoto4.jpg

“PEÇETE İÇİNDE KANLI SAÇ DERİSİ YOLLADI”

Cevdet Allahverdi, kızının Abdulkerim tarafından şiddete maruz kaldığını iddia ederek, "Kızım uyurken Abdulkerim'in kızımın başına kaynar su döktü ve kanlı peçete içinde kanlı saç ve deri parçalarını bize yolladı" diye belirtti.

“BAŞINA SATIRLA VURDU”

Ayrıca, sanığın kızının bacağına ve kafasına satırla vurduğunu iddia etti. Bu bilgileri Abdulkerim'in kardeşiyle evli olan diğer kızı Gülşen'in eşine anlattığını söyledi.

Mahkeme heyeti, Abdulkerim Kılıç'a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar