Bu ilçede ekmek 1 lira! Türkiye’de eşi benzeri yok

Bu ilçede ekmek 1 lira! Türkiye’de eşi benzeri yok
Yeni yılın ardından illerde ekmeğe birer birer zam gelmeye devam ederken bu ilde 400 gram ekmek hala 1 liradan satılıyor.

Asgari ücretin netlemesinin ardından zamlar da gelmeye başladı. Unlu mamülleri de bu zamdan nasibini aldı. Bazı illerde simit, poğaça ve ekmeğe zam gelirken ekmeğin yeni fiyatı 10 TL’ye kadar yükseldi.

Bursa'nın Kestel ilçesi ise 400 gram ekmek hala 1 liradan satılıyor.

Bursa'nın Kestel ilçesi Belediye Başkanı Önder Tanır, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.

aw116863-01.jpg

2019 yılında göreve başladıklarında 400 gram ekmeğin 1,25 liradan satıldığını belirten Başkan Tanır, kendilerinin bu fiyatı 1 liraya düşürdüklerini ve bu düşük fiyatla ekmeği hemşehrilerine ulaştırdıklarını açıkladı.

aw116863-03.jpg

Başkan Tanır, artan ham madde fiyatlarına rağmen, bu dönemde ekmeği 1 liradan satacaklarını söylediklerini hatırlattı.

aw116863-07.jpg

Ayrıca, 2021 yılında Yeni Mahalle bölgesinde hizmete açtıkları Naim Süleymanoğlu Parkı'nın ikinci etabını 2023 yılında Kestel halkıyla buluşturduklarını belirten Başkan Tanır, 25 bin metrekarelik alanda bin 200 metre yürüyüş ve bisiklet yolu, spor alanları, oturma grupları, kaykay ve paten pisti gibi birçok imkanın bulunduğu parkın hizmete sunulduğunu ifade etti.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar