İstanbul’da satılık 65 metrekarelik evin fiyatına isyan etti! Bu paraya Miami’de okyanus manzaralı 3 ev alırsınız

İstanbul’da satılık 65 metrekarelik evin fiyatına isyan etti!  Bu paraya Miami’de okyanus manzaralı 3 ev alırsınız
İstanbul Beşiktaş’ta 65 metrekarelik bir evin satış fiyatı duyanları şoke etti. İşte Miami’de okyanus manzaralı 3 ev alınabilecek Türkiye’deki o evin fiyatı…

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan fiyat tartışmaları devam ederken bir gencin Beşiktaş’ta 65 metrekarelik bir yerin kirasına isyan ettiği video gündem oldu.

99.jpg

İstanbul’da emlak sorununa başka bir bakış açısı getireceğini belirten genç, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda şunları söyleyerek isyan etti:

Şu binanın birinci katı satılıktı. Ben de aradım “Abi ne kadar?” diye sordum. Bakın burası Beşiktaş’ta Ihlamur Caddesi ve şurası 63 metrekare bir yer. Alt tarafta da var dedi. Burası için toplamda 1,5 milyon dolar istediler benden. Arkadaşlar bakın yer burası, hiçbir lüksü yok apartmanın önünde araba park etmeye yer bile bulamazsınız.

ls.jpg

“BU PARAYA YURT DIŞINDA 3 EV VE TESLA ALIRSINIZ”

1,5 milyon dolara yurt dışında neler alınabileceğini tek tek örneklendiren genç “Şöyle bir yer için 1,5 milyon dolar istendi. Bu paraya Miami’de okyanus manzaralı 3 ev, kalan parayla da kendinize çok iyi bir TESLA alabilirsiniz. Gerçekten inanılmaz. Türkiye’de bir şey sahibi olmak biz gençler için imkansız hale geldi. Lanet olsun ya” diyerek tepki gösterdi.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar