EYT'lilerin beklediği emekli promosyonu geldi! Başvuran maaşı beklemeden alacak

EYT'lilerin beklediği emekli promosyonu geldi! Başvuran maaşı beklemeden alacak
Türkiye'nin en büyük özel bankaları aranda yer alan QNB Finansbank, ister EYT'li isterse de normal emekli olsun maaş müşterilerine 9200 TL'ye varan promosyon ödeneceğini açıkladı.

Meclis''ten geçerek yasalaşan EYT düzenlemesi ile birlikte 2 milyon 250 bin vatandaş ilk kez nisan ayında emekli maaşı almaya hak kazanacak. 

Ödenecek maaşın yanı sıra, yan ödeme imkanlarından da yararlanmak isteyen EYT''liler, hangi bankanın emekli müşterilerine ne kadar promosyon ödediğini araştırmaya başladı. 3 yıl süre ile maaşını aynı bankadan almaya söz veren emekli müşterilere, bir defaya mahsus olmak üzere yapılan ödemelere mart ayında peş peşe zam yapıldı. 

QNB Finansbank, açıkladığı 9200 TL''ye varan nakit promosyon ile şu anda özel bankalar arasında dönen yarışta bayrağı devralan kurum oldu. Kamu Bankaları ödedikleri düşük promosyon ile yarışa haftalar öncesinden havlu atmışken, birçok özel banka sayıları EYT''lilerin de eklenmesiyle birlikte 15 milyonu aşacak olan emekli vatandaşları kendi müşterisi yapmak için kesenin ağzını açmış durumda. 

QNB Finansbank''ın internet sitesinde yapılan duyuru ile ödenecek promosyonlarda güncellemeye gidildiği paylaşılırken, yeni kampanya tutarları ise şu şekilde sıralandı...

Alınacak maaş tutarına göre promosyonların da doğru orantılı olarak yükseldiği kampanyada QNB Finansbank:

Emekli maaşı

3500 TL''nin altında olan müşterilerine 4800 TL
3500 TL ile 7500 TL arasında olan müşterilerine 5600 TL
7500 TL ile 9999 TL arasında olan müşterilerine 7200 TL
10000 TL ev üzeri olan müşterilene ise 8000 TL nakit promosyon vereceğini açıkladı.



MARKET VE ECZANELERDE GEÇERLİ 1200 TL

Bankadan yapılan duyuruda, promosyonun yanı sıra bu müşterilerin QNB Finansbank''tan kredi kartı kullanmaları durumunda, market ve eczanelerde geçerli olacak 1200 TL''ye varan harcamadan da ücretsiz yararlanacağı aktarıldı. 

Ayrıca, CardFinans Emekli kredi kartına sahip olunması durumunda; ilk yıl, yıllık üyelik ücreti tahsil edilmemektedir. Bu bir yılın sonunda, CardFinans Emekli kredi kartına bağlı ve düzenli ödenen en az bir otomatik fatura ödeme talimatı olduğu ve bu talimatların düzenli ödendiği sürece, bu kredi kartı için yıllık üyelik ücreti alınmamaya devam edecektir.

MAAŞ YATMASINI BEKLEMEYE GEREK KALMAYACAK

Yapılan promosyon kampanyası yalnızca EYT''lileri kapsamamakla birlikte, bütün emekli müşteriler için uygulanabilecek. Bu nedenle, halihazırda emekli maaşını QNB Finansbank''tan alan ancak promosyon kampanyalarından faydalanmamış vatandaşlar, mobil şube, internet şube ya da bankanın müşteri hizmetleri aracılığı ile yapacakları başvurunun ardından yeni maaşları için beklemelerine gerek kalmaksızın, 3 gün içerisinde promosyon ödemelerini hesaplarına alabilecek. 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar