Esnaf kendisine sığınan taraftarı vermeyince Göztepe'de kutlamalar kavgaya dönüştü

Esnaf kendisine sığınan taraftarı vermeyince Göztepe'de kutlamalar kavgaya dönüştü
İzmir’de, Göztepe’nin Süper Lig’e çıkmasından sonra yapılan bazı kutlamalarda kavga çıktı. Bir grup taraftardan kaçarak bir iş yerine giren gence esnaf sahip çıkınca, taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında aniden bir kavga çıktı.

Trendyol 1. Lig'in 32. haftasında Göztepe, evinde karşılaştığı Gençlerbirliği'ni 2-0'lık skorla yenerek, Eyüpspor'dan sonra Süper Lig'e çıkan ikinci takım olmuştu. Maçın bitmesiyle birlikte binlerce taraftar takımlarının bir üst lige yükselmesini kutlarken, akşam vakitlerinde Konak Güzelyalı Mahallesi’nde kavga çıktı. İddiaya göre bir grup Göztepe taraftarının kovaladığı bir genç, Mithatpaşa Caddesi’nde yer alan bir iş yerine sığındı. İş yeri çalışanları, içeri girerek genci darp etmeye çalışan taraftarlara engel oldu. Aralarında sözlü tartışma çıkan taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında kavga çıktı.

aw192519-01.jpg

MOTOSİKLETLE KAVGA EDENLERİN ARASINA DALIP, KASKIYLA VURDU

İş yeri çalışanları ile kalabalık taraftar grubu arasında çıkan kavga, saniye saniye cep telefonu ile görüntülendi. Görüntülerde iş yeri çalışanları ile taraftarlar arasında sözlü tartışmadan sonra kavga çıktığı ve taraftarlar ile bazı iş yeri çalışanlarının birbirlerine sandalye fırlattıkları, bu sırada kavganın arasına motosikletiyle dalıp bir kişiye çarpan motokuryenin ise kaskıyla çarptığı kişiye vurduğu, o esnada iş yerinin önündeki masada bulunan müşterilerden küçük bir kızla yanındaki kadının kavganın ortasında kaldığı görüldü.

Öte yandan, yine aynı caddede taraftarlar arasında çıkan bir başka kavga cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde kavga esnasında kalabalık grubun yere düşürdükleri şahsa tekmeler attığı görüldü. Polis ekiplerinin müdahalesiyle kalabalık grubun dağıldığı öğrenildi.

aw192519-03.jpg

aw192519-05.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar