Ödenecek promosyonu duyan EYT'li bankaya koştu! Garanti'den emekliye eşsiz promosyon

Ödenecek promosyonu duyan EYT'li bankaya koştu! Garanti'den emekliye eşsiz promosyon
17 Nisan itibariyle emekli maaşlarını almaya başlayacak olan EYT'lilere bir müjde de özel bankalardan geldi. Türkiye'nin en büyük bankalarından biri olan Garanti BBVA, ödeyeceği promosyonlara mart zammı yaparak bütün bankaların önüne geçti.

2 milyon 250 bin EYT''linin de eklenmesiyle birlikte sayıları 15 milyonu geçecek olan emekli vatandaşların yüzü nisan ayında bir başka gülecek. 

Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi ile birlikte ilk maaşını almaya hazırlanan emekli adayları, Nisan ayında tam 3 ödeme birden alacak. SGK İzmir İl Başkanı Yavuz Kurt''un yaptığı açıklama ile birlikte ilk aylıklarını 17-26 Nisan tarihleri arasında alacağı kesinleşen EYT''liler, aynı zamanda önümüzdeki ay içinde hem bayram ikramiye hem de emekli promosyonu almış olacak. 

Bu yıl yapılacak zam ile birlikte bayramda 3000 lira olarak ödenmesi beklenen emekli ikramiyesinden yararlanacak EYT''liler, aynı zamanda bankaların verdiği nakit promosyonlardan da ilk kez faydalanabilecek. İkramiyelerin nisan ayının 2. haftasında hesaplara yatması beklenirken, emekli promosyonları ise 17-26 Nisan tarihlerinde yatacak maaşların ardından 3 iş günü içerisinde hesaplara aktarılmış olacak. Böylelikle tek bir ay içerisinde üç farklı ödeme alacak olan emeklilerin cebi bir nebze olsun dolmuş olacak. 

Tüm bu müjdelerin ardından, bir haber de Garanti Bankası''ndan paylaşıldı. Geçtiğimiz yıl bankaları kıyasıya bir rekabet içerisine sokan promosyon yarışında 6000 TL''ye varan ödemeler yapan Garanti BBVA, mart ayında yaptığı zam ile birlikte emekli müşterilerine 8500 liralık promosyon ödemeyi gözden çıkardı.

EMEKLİYE TEK SEFER​DE ​​​​​​8500 LİRA ÖDENECEK


Yapılacak 7500 TL''lik nakit ödemenin dışında emekli maaşını 3 yıl süreyle Garanti Bankası''ndan almaya söz veren emekliler, promosyona ek olarak; kredi kartı ile 500 TL harcamaya 1.000 TL bonus kazanacak. Böylelikle ödenen toplam ücret 8500 lirayı bulacak. 

Promosyon için emekli müşterinin, maaşını 3 yıl boyunca başka bankadan almayacağına söz vermesi yeterli olacak. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi banka, alınan aylık tutarına göre ödenecek promosyon rakamında da artış yapacak. 

Buna göre, Garanti BBVA''nın 2023 Mart''ta emekli müşterilerine ödeyeceği promosyon tutarları şu şekilde...
 

Garanti BBVA’da emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olan emeklilerimize 4.500 TL, 3.500 – 7.500 TL arasında olan emeklilerimize 5.250 TL, 7.500 – 10.000 TL arasında olan emeklilerimize 6.750 TL ve 10.000 TL ve üstünde olan emeklilerimize 7.500 TL tutarında nakit promosyon avantajı sunulmaktadır.  Promosyon avantajından 03 – 31 Mart 2023 tarihleri arasında gelir veya aylıklarını 3 yıl süre ile Garanti BBVA’dan almayı taahhüt eden emekli müşterilerimiz yararlanabilir. 
 

Promosyon ödemeniz Emekli Bankacılığı Promosyon Taahhütnamesi’ni imzalamanızın ardından Garanti BBVA’ya ilk maaşınızın yatmasına istinaden ilk 3 iş günü içinde yapılır. Promosyon ödemesine konu olan maaş için taahhüt süresi içinde banka değişikliği yapılamaz.

Taahhüt süresi boyunca vefat dışında SGK tarafından promosyona konu gelir veya aylık ödemenin kesilmesi, gelir veya aylığın farklı bir kuruma taşınması, herhangi bir nedenle taahhüt süresi dolmadan taahhüdü sonlandırdığınızda promosyon ilişkisi de sonlandırılır. Bu durumda kalan taahhüt süresi göz önünde bulundurularak ödenen promosyon tutarı bankamızın yazılı bildirimine gerek kalmaksızın kıstelyevm* yöntemi ile iade edilir. *Yapılan promosyon ödemesinin kalan süreyle orantılı kısım.

PRİM BORCU OLAN EYT''LİYE KREDİ HİZMETİ VERİLECEK

Banka, aynı zamanda EYT düzenlemesinden yararlanmak isteyen ancak prim borcu nedeniyle emeklilik hakkı elde edemeyen müşterilerine yönelik de uygun faiz oranları ile kredi hizmeti sunacak. Yapılan açıklamada, "Üstelik EYTli olup prim borcu olanlar, 1,69%’dan başlayan faizlerle EYT Prim Borcu Kredisi kullanarak, hemen emekli olabilirler. Siz de EYT Prim Borcu Kredisi''ne başvurun, hemen emekli olun" ifadelerini kullanan banka, prim borcu olan vatandaşlar için de emekliliğin yolunu sonuna kadar açmış oldu. 




 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar