Eros’un katili gibi o da cezasız kaldı! 30’dan fazla kediyi asitle yaktı banyosunda özel karışım hazırladı

Eros’un katili gibi o da cezasız kaldı! 30’dan fazla kediyi asitle yaktı banyosunda özel karışım hazırladı
İstanbul’da Eros adlı kedinin asansörde canice tekmelenerek öldürülmesinin acısı henüz geçmemişken bir cani saldırının acısı daha yeniden hatırlandı.

İstanbul Eyüpsultan’da 30 kediyi asit ve kezzap dökerek canice katleden, yaralayan Murat Özdemir’in yarın Çağlayan’da İstanbul Adalet Sarayı’nda davası yeniden görülecek.

“BU ADAM NE ZAMAN CEZA ALACAK!”

Asena isimli sosyal medya kullanıcısı ve İstanbul Barosu Hayvan Hakları Merkezi davanın hatırlatmasını yaparak hayvanseverleri desteğe davet etti.

iyyyty.jpg

Sosyal medya hesabı X’den saldırıya uğrayan kedilerin acı fotoğraflarını paylaşan Asena, şunları söyledi:

Eyüp canisi #muratözdemirtutuklansın 30’dan fazla kediyi kezzapla yaktı, bilerek suratlarına gözlerine kezzap attı, Ömür’ü defalarca bıçakladı. Tam 8 kedinin tedavisini arkadaşlarım ve ben üstlendik. 2 aylık yavrunun tüm vücudu dikilmek zorunda kaldı, acı çeke çeke gözlerimizin önünde öldü. Bu adam ne zaman ceza alacak! Aylardır hiçbir şey olmuyor. 21 Şubat çarşamba günü saat 09.45'te 60. Asliye Ceza Mahkemesi’nde davası görülecek. Desteklerinizi bekliyoruz.

64fa480c4e3fe11e8485ab3e.webp

ELİNDE BİDONLARA YAKALANDI

Cani Murat Özdemir, ellerinde benzin bidonları ile kameralara yakanmış, ardından suçunu itiraf etmişti. Özdemir’e mahkeme en son 91 bin 80 lira para cezası keserek hayvan bulundurması yasaklanmıştı.

12.jpg

“KUŞLARI YEDİLER DİYE YAPTIM”

Kedileri beslediği kuşları yediği için sinirlendiğini söyleyen Özdemir, ifadesinde şunları söylemişti: Benim beslediğim yavru kuşlar vardı. Anneleri onlara daha yeni uçmayı öğretiyordu. Kediler o yavrulardan bir kaçını yemişler. Beslediğim tavşanıma da saldırıyorlardı. Bir de her sabah Eyüpsultan’da kedilerin boğduğu güvercinleri görüyordum. Bu yüzden yaptım.

vg.jpg

KATLİAM İÇİN KARIŞIM YAPMIŞ

Cani Özdemir’in kedileri banyosunda yaptığı özel yakıcı karışımla yaraladığı ortaya çıkmıştı.

Savcılık ifadesinin ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen Özdemir, cezaevine gönderildi. Özdemir, yarın yeniden hakim karşısına çıkacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar