Esenyurt’ta tekel bayi saldırısının ilk duruşmasında mahkeme buz kesti! Ölen çocuğun ailesine 11 yaşında kız çocuğu teklif etmişler

Esenyurt’ta tekel bayi saldırısının ilk duruşmasında mahkeme buz kesti! Ölen çocuğun ailesine 11 yaşında kız çocuğu teklif etmişler
Esenyurt’ta iki kişinin hayatını kaybettiği tekel bayi saldırısının ilk duruşması görüldü. Mahkemede ortaya çıkan kan donduran teklif duyanları şoke etti.

Tüm Türkiye’nin konuştuğu Esenyurt’taki tekel bayi saldırısında 10 sanığın yargılanması başladı.

Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya sanıklar Tarık Özer, Murat Özer, Azat Özer ve Servet Özer tutuklu bulunduğu cezaevinden Ses Görüntülü ve Bilişim Sistemi(SEGBİS) aracılığıyla bağlandı.

64c7d2a986b244266cd4bc2c.webp

Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır’ı silahla vurarak öldüren Tarık Özer savunma yaptı.

Milliyet’ten Damla Güner’in haberine göre, avukat baba Cantürk Erzen'e “Size üçüncü kişiler vasıtasıyla 40 milyon lira, 13 yaşında erkek çocuğu ve 11 yaşında kız çocuğu teklif edildi mi?” sorusunu yöneltti. Baba Erzen’in verdiği cevabı duyan mahkeme salonundaki herkes buz kesti.

17443688-1200x675.webp

Olayda hayatını kaybeden Batuhan Bayındır’ın annesi Huriye Bayındır’ın ifadesi alındı. Bayındır, “Arkadaşının yanına gitmiş. Ne istediler benim oğlumdan. 7 aydır ne çektiğimi kimse bilmiyor. Ellerini vicdanlarına koysunlar. Nasıl bir baba oğlunu katliam için götürüyor. Bana hesap versinler. Benim oğlum ev geçindiriyordu” dedi.

1200x627-esenyurt-1690668846975.webp

“ANNESİNE BİR TANE EV VERECEKLERİNİ SÖYLEDİLER”

Batuhan Bayındır’ın babası Mustafa Bayındır ise, “Karşı tarafı tanımayız. Biz büyük bir erdemlik yapıp barış yaptık. Şikayetçi değiliz. Biz hiçbir şey almadık. Annesine bir tane ev vereceklerini söylediler. O kadar. Otobüs kamyon filan almadık” dedi.

Sanıkların demir tüccarı olmadığını söyleyen Cantürk Erzen, “Siz tefecisiniz. Allah size inşallah daha kötüsünü gösterecek. Benim oğlumu öldürdünüz. Üçünüz çocuğun üstünden geçiyorsunuz. Öbür çocuk suçsuz, ölmüş” dedi.

11 YAŞINDA KIZ, 13 YAŞINDA ERKEK ÇOCUĞU TEKLİF EDİLDİ

Baba Erzen ifade verdiği sırada avukatı araya girerek, “Size üçüncü kişiler vasıtasıyla 40 milyon lira, 13 yaşında erkek çocuğu ve 11 yaşında kız çocuğu teklif edildi mi?” diye sordu. Cantürk Erzen de, “Evet edildi. Ben dikkate almadım” dedi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar