Güzellik yarışmasına katılan aday pozlarıyla büyüledi! Suudi Arabistan’da bir ilk

Güzellik yarışmasına katılan aday pozlarıyla büyüledi! Suudi Arabistan’da bir ilk
Suudi Arabistan, ülkeyi yöneten Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın reform hareketlerinden sonra ilk kez güzellik yarışmasına kadın katılımcı gönderdi. Rumi Al-Qahtani isimli genç kız, verdiği pozlarla büyüledi.

Ülkenin çeşitli kesimlerinde büyük yankı uyandıran bu gelişme, Suudi Arabistan'ın reformist politikalarının bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

Rumi Al-Qahtani adlı genç kadın, Suudi Arabistan'ın Miss Asia 2024 adayı olarak sahneye çıktı ve etkileyici performansıyla izleyicileri büyüledi.

Bu olay, ülkede kadınların giderek daha fazla sosyal alanda ve etkinlikte yer alma hakkı kazandığına dair önemli bir işaret olarak değerlendiriliyor.

SAÇLARI SAVURMA HAREKETİ ÖZGÜRLÜK OLARAK YORUMLANIYOR

Suudi Arabistan'da kadınların toplumsal rollerindeki değişimin bir yansıması olarak görülen bu girişim, Rumi Al-Qahtani'nin cesur ve özgüvenli duruşuyla da destekleniyor. Genç kadının podyumda sergilediği saçları savurma hareketi, özgürlük ve bağımsızlık simgesi olarak yorumlandı.

Rumi Al-Qahtani, sosyal medyada da büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Instagram'da 870 bin takipçisi bulunan genç kadın, paylaştığı fotoğraflar ve pozlarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın liderliğindeki reform hareketleri, ülkede uzun süredir devam eden kısıtlayıcı normlara meydan okuyarak Suudi Arabistan'ı daha açık ve ilerici bir yöne doğru ilerletmeyi hedefliyor. Rumi Al-Qahtani'nin Miss Asia 2024'te ülkesini temsil etmesi, bu reformların somut bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

İşte Suudi Arabistan'ın adayı Rumi Al-Qahtani'nin pozları...

4e4.jpg

33e.jpg

hhu.jpg

ilk-kez-kadin-guzellik-yarismasina-katilan-suudi-16870914-2224-m.png

ilk-kez-kadin-guzellik-yarismasina-katilan-suudi-16870914-2378-m.png

ilk-kez-kadin-guzellik-yarismasina-katilan-suudi-16870914-4181-m.png

ilk-kez-kadin-guzellik-yarismasina-katilan-suudi-16870914-5652-m.png

ilk-kez-kadin-guzellik-yarismasina-katilan-suudi-16870914-7367-m.png

qo.jpg

rt.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar