CHP’li Cemal Canpolat ile Şaban Sevinç canlı yayında birbirine girdi: Hakaretler havada uçuştu

CHP’li Cemal Canpolat ile Şaban Sevinç canlı yayında birbirine girdi: Hakaretler havada uçuştu
TV100’de Gürkan Hacır’ın sunduğu Taksim Meydanı programında gazeteci Şaban Sevinç ile eski CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat arasında gergin anlar yaşandı.

TV100'de yayınlanan Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına telefonla bağlanan CHP İstanbul Eski İl Başkanı Cemal Canpolat, Gazeteci Şaban Sevinç ile tartışma yaşadı.

31 Mart seçimleriyle ilgili açıklamaların yapıldığı programda Canpolat, bir tasfiye hareketinin söz konusu olduğunu ve bugünden itibaren de konuyu noktaladığını 31 marta kadar da konu hakkında konuşmayacağını söyledi.

"SENİN SAHİBİN KİM?"

Bu sırada kendisine soru yöneltmek için araya giren Gazeteci Şaban Sevinç'in "31 Mart sonrası ne olacak?" şeklindeki sorusuyla tartışma başladı. Canpolat, bu soruya tepki göstererek Sevinç'i tahrik etmekle suçladı ve saygısızlık olarak değerlendirdi.

Tansiyonun yükselmesiyle birlikte Canpolat, Sevinç'e "Sen görevini yaptın Şaban. Artık, yani sahibine karşı görevini yaptın. Şimdi biraz saygılı ol." şeklinde sert ifadelerle yanıt verdi. Bu duruma karşılık olarak Sevinç de aynı sertlikte cevap vererek, "Sen de sahibine karşı görevini yapıyor musun?" diyerek Canpolat'a "Senin sahibin kim?" diye sordu.

"KABUL ETMİYORUZ"

Reklam sonrası yayın başladığındaysa moderatör Gürkan Hacır şu açıklamayı yaptı:

“Az önce Sayın Cemal Canpolat yayına bağlandığında tansiyon arttı ve Sayın Şaban Sevinç ile polemiğe girdiler. Gazeteci arkadaşımız Şaban Sevinç’e yönelik “Senin sahibin var” gibi ifadeleri kabul etmiyoruz. Hem yayıncılık ilkemiz gereği, hem tv100 kurumu olarak, hem de ben şahsen Gürkan Hacır olarak kabul etmediğimi beyan ediyorum.”

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar