Kadıköy’de insanlıktan utandıran olay! Kendisinden yer isteyen kadını yumrukladı

Kadıköy’de insanlıktan utandıran olay! Kendisinden yer isteyen kadını yumrukladı
Kadıköy’de toplu taşımada bir kadın yolcu yer istediği erkek tarafından yumruklandı. Utandıran olay saniye saniye araç içi kameraya yansıdı.

Kadıköy Göztepe köprüsü mevkiinde 39 yaşındaki Reyhan Demirtaş iş çıkışında evine gitmek için otobüse bindi. Otobüsün içinde yer istediği Muhammer isimli kişi ile arasından sözlü tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Öfkelenen adam Reyhan Demirtaş'a saldırdı, sol gözüne yumruk ve tekme attı.

Otobüs içinde bulunan bir polis memuru duruma müdahale etti ve saldırganı sakinleştirdi.

aw145789-04.jpg

ŞİKAYETÇİ OLDU

Olayın ardından Reyhan Demirtaş, polise giderek şikayette bulundu ve saldırgan gözaltına alındı.

“DİZİMDEN RAHATSIZIM, YER ARADIM”

Saldırıya uğrayan Demirtaş, yaşadığı korkunç anları şu sözlerle anlattı: Göztepe Köprüsü'nden otobüse bindim. Ufak bir çocuk vardı. Hanımefendi çocuğunun kucağına alınamayacağı söyledi. 7-8 yaşlarındaydı. Yer arıyordum. Dizimden rahatsızım, yer aradım. Baktım 3-4 yaşında bir çocuk var, bir adamın yanında. Adamdan müsaade istedim. 'Çocuğunuzu kucağınıza alır mısınız, oturmak istiyorum' dedim. Aramızda bir konuşma geçti. Dedi ki engelliler, yaşlılar ve hamileler oturur dedi bana. Ben de çocuk küçük sizin kucağınıza oturabilir dedim. O an bir anda gözüme yumruğu bir vurdu. Sonra karın boşluğuma tekme attı. Gözüme vurduğu an yıldızlar oluştu. Bana vurunca midem bulandı nefesim kesildi. Bir polis memuru vardı otobüsün içinde bana kartını gösterdi müdahale etti. Herkes beni orada mertçe korudu. Polis çağırın dedim. Maddi manevi tazminat davası açtım. Karakola gittim şikayetçi oldum.

aw145789-03.jpg

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar