Doları olan Türkiye'de paşalar gibi yaşıyor! Türkiye’de 5 yıldız otelde yaşamak İngiltere’den daha ucuz

Doları olan Türkiye'de paşalar gibi yaşıyor! Türkiye’de 5 yıldız otelde yaşamak İngiltere’den daha ucuz
24 yaşındaki İngiltere vatandaşı Türkiye’de 5 yıldızlı otelde konaklamanın İngiltere’de kiralık evde yaşamaktan daha ucuz olduğunu anlattı. İşte yok artık dedirtecek detaylar…

İngiltere'nin Manchester şehrinde yaşayan 24 yaşındaki Josh Kerr, sosyal medyada Türkiye'deki bir 5 yıldızlı otelde konaklamanın, İngiltere'deki evindeki yaşamdan daha ucuza mal olduğunu açıkladı.

TikTok'ta 48 binden fazla takipçisi bulunan Kerr, Manchester'daki dairesi için kira ve faturalarda dahil olmak üzere 950 sterlin (yaklaşık 36 bin 932 TL) ödediğini belirtirken 28 gününü Antalya'daki bir 5 yıldızlı otelde geçirerek maliyetinin 944 sterlin (36 bin 693 TL) olacağını ifade etti.

43543543.jpg

“950 STERLİN ÖDÜYORUM”

Kerr'in videosu kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü ve bir milyondan fazla izlenme elde etti.

Kerr, "Komik değilim ama kiram, faturalarım ve belediye vergilerim için 950 sterlin ödüyorum. Burada kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemekleri, içecekler, atıştırmalıklar ve bir sürü eğlence var. İngiltere'de ne yapıyoruz?" ifadelerini kullandı.

İş yerinin yurtdışında çalışmasına olanak tanıdığını ve bu avantajı değerlendirdiğini söyleyen Kerr, strateji uzmanı olarak çalıştığı işine Türkiye'deki otelde devam edeceğini belirtti.

nh.jpg

“SAAT FARKI SADECE ÜÇ SAAT”

Kerr, "Yurtdışında çalışmama olanak tanıyan iş yerim sayesinde sahip olduğum avantajlardan birini kullanıyorum. Günlük çalışma programım hala aynı görünüyor. Türkiye ve İngiltere arasındaki saat farkı sadece üç saat, umarım İngiltere saatiyle 17:00'de (burada 20:00) kimse arama yapmaz. Otelde Wi-Fi var ve bu da kompleksin hemen hemen her yerinde çalışıyor, yani gerçekten istersem havuz kenarındaki bir şezlongda çalışabilirim anlamına geliyor. Özel görüşmeler ve toplantılar için bir masa bulunuyor. Ancak ben tüm günümü güneşlenerek geçirmeyi planlıyorum" dedi.

Cumartesi günü otele giriş yapan Kerr, hafta sonunu havuz kenarında uzanarak ve yakınındaki Side kenti dahil olmak üzere bölgeyi keşfederek geçirdiğini belirtti.

“BURADA HERKES DAHA MUTLU”

Kerr, "Bunu yaptığıma gerçekten inanamıyorum. Yurt dışında her şey dahil programda yaşamanın evden daha ucuz olup olmayacağını pek çok kişi merak ediyordu. Öyle olduğu ortaya çıktı. Burada herkes çok daha mutlu. Sanırım hepsinin tatilde olması yüzünden" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar