Canlı yayında stüdyo buz kesti! Cinsiyetini bile değiştirmiş... Dadı Meryem'in küçük kızı diri diri gömdüğü ortaya çıktı!

Canlı yayında stüdyo buz kesti! Cinsiyetini bile değiştirmiş... Dadı Meryem'in küçük kızı diri diri gömdüğü ortaya çıktı!
Esra Erol'da kan donduran bir olay gündeme geldi. Mehmet Altun, 6 yıldır birlikte olduğu eşi Rabia Altun'la barışmak istediğini belirterek programa başvurdu. Mehmet Altun'un eşi ise çocuklarının dadısı ile aldatıldığını söyleyince Dadı Meryem canlı yayına çıktı. Dadı Meryem'in geçmişindeki sır gibi sakladığı olayı izleyicileri dehşete düşürdü.

Esra Erol'un programına bu kez Dadı Meryem'in geçmişindeki sırlar damga vurdu. Programa katılan Mehmet Altun, uzun süredir ayrı olduğu eşiyle barışmak istediğini açıklarken, evliliğindeki sorunları kayınpederine bağladı.

Eşi Rabia Altun ise aldatma olayının çocuklarının bakıcısıyla gerçekleştiğini belirtti. Dadı Meryem'in geçmişindeki sırların açığa çıkması herkesi şoke etti.

gg.jpg

9 YIL HAPİS YATTIĞI ORTAYA ÇIKTI

Dadı Meryem'e yöneltilen suçlamalar arasında öne çıkan en dikkat çekici olanı ise geçmişte işlediği cinayet suçuydu. Esra Erol, canlı yayında Meryem'e bu suçu sorduğunda, Meryem'in cezaevinde 9 yıl geçirdiğini ve bu süre boyunca cinayet suçundan dolayı hüküm giydiğini öğrendi. Stüdyoda soğuk bir sessizlik hakim olurken, Esra Erol'un "Geçmişte mağdur olan kim?" sorusu izleyicileri dehşete düşürdü. Meryem'in, 8 yaşında bir kız çocuğunun ölümüne sebep olduğu ortaya çıkınca, stüdyo buz kesti.

640xauto-003.webp

Meryem Hanım, kendini savunmak için olayın meydana geldiği zamanda sadece 16 yaşında olduğunu ve bir kaza sonucu gerçekleştiğini söyledi.

Erol, 'Geçmişte işlemiş olduğun cinayette mağdur olan kim? 8 yaşında bir kız çocuğu. Sen bu olaydan sonra çocuklara yaklaşmamalısın' dedi.

Esra Erol olayın detaylarını da şöyle anlattı. Erol, "8 yaşındaki Hasret, gömülü halde bulundu. Jandarma kendi aramalarında ıslak zeminde köpeklerle araştırma yapıyorlar. Kullanılmayan bir binada gömülü halde bulunuyor" ifadelerini kullandı.

ii.jpg

DİRİ DİRİ TOPRAĞA GÖMMÜŞ

İddiaya göre dadı Meryem cinayetten sonra hem adını, hem de cinsiyetini değiştirmiş. 16 Şubat 2011 tarihinde Serkan Şen yani şimdiki adıyla dadı Meryem, 8 yaşındaki Hasret Karakoç'u öldürüp diri diri toprağa gömmüş. Dadı Meryem bu cinayetten 9 yıl yatmış.

Serkan Şen 8 yaşındaki Hasret Karakoç'u öldürüp diri diri toprağa gömdüğünü şu ifadelerle anlatmış.

Olay gününü "Hasret öğle yemeğinden sonra tekrar okula giderken bir kediyi kovaladığını gördüm. Kedi bizim evin yanındaki boş eve girdi.

uu.jpg

Hasret de arkasından girince ben de gittim. Açık olan camın kenarında duruyordu. Ben de onu ittim. Evin içne düştü ve başını çarptı. Ben de öldüğünü düşünerek çok korktum. Sonra hemen evin odasının içine çukur kazıp gömdüm".

HEM CİNSİYETİNİ HEM DE ADINI DEĞİŞTİRMİŞ

Bu olaydan sonra 9 yıl hapis yattığını söyleyen Dadı Meryem iddiaya göre hem adını hem de cinsiyetini değiştirmiş.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar