Özel hastanede estetik skandalı ameliyattan sonra burnu çöktü hayatı karardı

Özel hastanede estetik skandalı ameliyattan sonra burnu çöktü hayatı karardı
Ankara’da özel bir hastanede burun ameliyatı olan genç kadının burnu düştü. Skandal olayın ardından kadın doktora 1 milyonluk tazminat davası açtı.

Ankara’da özel bir hastanede burun ameliyatı olan genç kadının burnu düştü. Skandal olayın ardından kadın doktora 1 milyonluk tazminat davası açtı.

Ankara'da yaşayan 25 yaşındaki turizmci Gülizar Aras, 2021 yılında düğün öncesi İstanbul Florya'da özel bir hastanede görevli Dr. M.S.E. ile anlaşarak burun estetiği ameliyatı oldu.

ameliyatta-burun-estetiginin-bozuldugu-i-35809-2.jpg

3 KEZ AMELİYAT OLDU

Ancak 6 ay sonra burnunun uç kısmında çökme ve ödem oluştu. Doktor, bu sorunu ücret almadan düzeltebileceğini söyleyerek üst üste iki ameliyat daha gerçekleştirdi.

ameliyatta-burun-estetiginin-bozuldugu-i-35809.jpg

1 MİLYON LİRALIK TAZMİNAT DAVASI AÇTI

Ancak Aras'ın iddiasına göre her ameliyat sonrası burnundaki bozukluk daha da arttı. Bu süreçte işinden ayrılan ve burnundaki şekil bozukluğu nedeniyle düğününü ertelemek zorunda kalan Aras, doktor hakkında Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunarak Bakırköy 4'üncü Tüketici Mahkemesi'nde 1 milyon liralık tazminat davası açtı.

ameliyatta-burun-estetiginin-bozuldugu-i-35809-1.jpg

SOL BURUN KANALI ÇÖKTÜ

Aras, yaşadıklarını şu sözlerle aktardı: "İlk ameliyattan 6 ay sonra burnumdaki şekil bozukluğunu fark ettim. Doktorla görüştüğümde hatasını kabul edip ikinci ameliyatı yapacağını söyledi. İkinci ameliyatı oldum ancak sol burun kanalında çökme meydana geldi. 2022'nin Eylül ayında son ameliyatı oldum. Sonrasında burun ucumda komple doku kaybı yaşadım. Düğünümü ertelemek zorunda kaldım, hatta düğün yapmaktan vazgeçtik. Çalışamaz hale geldim, ışığımı söndürdüler. Doktor, 'sen de ne kadar şanssızsın' gibi bir cümle kullanarak dalga geçer gibi davrandı. Hayatımın tamamı karardı.

Sağlık Bakanlığı Mesleki Sorumluluk Kurulu doktor hakkında soruşturma izni vermedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar