Cinsiyet değiştiren Dadı Meryem ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı! Hasret Karakoç'un babası canlı yayında gerçekleri anlattı

Cinsiyet değiştiren Dadı Meryem ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı!  Hasret Karakoç'un babası canlı yayında gerçekleri anlattı
Esra Erol’un programında yaşananlar adeta kan dondurmuştu. Mehmet Altun’un eşini aldattığı, cinsiyet değiştiren Dadı Meryem’in 2011 yılında 8 yaşındaki Hasret Karakoç’u öldürüp diri diri toprağa gömdüğü ortaya çıkmıştı. Hasret Karakoç'un babası canlı yayında tüm gerçekleri anlattı. İşte programa damga vuran olayın detayları...

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol bu hafta işlediği konuyla izleyicilerini adeta ekrana bağladı. Programa katılan Mehmet Altun, bir süredir ayrı olduğu 6 yıllık eşiyle barışmak istediğini belirtip Esra Erol’dan yardım istedi. Karısını 15 kez aldattığını söyleyen Altun, evliliğin bitme noktasına gelmesinin sebebi olarak kayınpederini gösterdi.

0x0-1712246337407.webp

Damadının suçlamalarına cevap veren kayınpeder Şükrü, başlangıçta bu evliliği onaylamadığını belirterek, "Kızım, beni ezip bu adamla evlendi. 15 yıl boyunca evlerine gitmedim. Ben orada yokken bile onlar kavga ediyordu. Bir telefon geldi ve kızımın dövüldüğünü öğrendim" şeklinde konuştu.

0x0-1712246335620.webp

Kızının nasıl kandırıldığını anlatan Şükrü, "Kızımın evinde tüp yoktu. Yeni doğum yapmış, yemek yapamıyordu. Kızım, iki kez annesinin yanına gitti. Bir gün kızlarımın tabletinden dadı Meryem'den gelen mesajları gördü. Öyle yakalandı" ifadelerini kullandı.

Mehmet Altun, kayınpederinin iddialarını reddederek, "Kayınpederim, aldatmaya teşvik etti" dedi ve stüdyoda gerilim dolu anlar yaşandı.

Esra Erol'un programında 'Dadı Meryem' ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı ve ortaya atılan iddialar herkesi şaşırttı.

0x0-1712246335852.webp

Esra Erol, çocuk bakımının son derece hassas bir konu olduğunu ve herkese evlatların emanet edilemeyeceğini vurgulayarak, Meryem'e "Daha önce hiç çocuk bakıcılığı yaptın mı?" diye sordu. Meryem, daha önce bir Hataylı ailenin 7 yaşındaki çocuğuna baktığını söyleyerek detaylı bilgi vermedi.

8 YAŞINDAKİ KÜÇÜK KIZI DİRİ DİRİ TOPRAĞA GÖMMÜŞ

Esra Erol ve ekibi, 'Dadı Meryem'in 8 yaşındaki Hasret Karakoç’u öldürdüğünü ve 9 yıl cezaevinde kaldığını izleyicilerle paylaştı. Suçu işlediğinde 16 yaşında olduğunu belirten Meryem, genç yaşta işlediği suç nedeniyle cezasında indirim aldığını açıkladı.

Esra Erol, "Suçu anneniz mi işlemişti?" diye sordu. Dadı Meryem ise kendisinin işlediğini söyledi.

0x0-1712246341927.webp

Öldürülen çocuğun diri diri gömüldüğünün ortaya çıktığını ve kazı çalışmaları sonucunda bulunduğunu ifade eden Esra Erol, "8 yaşındaki Hasret, kullanılmayan bir binada gömülü olarak bulundu. Jandarma, köpeklerle birlikte ıslak zeminde araştırma yapıyorlar" şeklinde bilgi verdi.

CİNAYETİ 16 YAŞINDA İŞLEMİŞ

'Dadı Meryem', iddiaları reddederek, "Bu olay yaşandığında ben 16 yaşındaydım. Adli Tıp Raporu'yla da kanıtlandı. Olay tamamen kaza sonucu gerçekleşti. Annem suçsuzdur" şeklinde konuştu. Canlı yayında Esra Erol muhabiri, 8 yaşındaki Hasret'in gömüldüğü yeri gösterdi.

0x0-1712246338163.webp

SANA KEDİLERİ GÖSTERECEĞİM DİYEREK GÖTÜRMÜŞ

Esra Erol ekibi, 2011 yılında Meryem'in 8 yaşındaki Hasret'e "Sana kedileri göstereceğim" diyerek ıssız bir bölgeye götürdüğünü, ardından Hasret'in kafasına taşla vurduğunu ve onu kimsenin yaşamadığı ıssız bir yere getirerek annesiyle birlikte diri diri gömdüğünü anlattı. Muhabir, ekiplerin eğitimli köpeklerle Hasret'i aradığını, kazı çalışmaları sonucunda 8 yaşındaki Hasret'in cansız bedenine ulaştıklarını aktardı.

0x0-1712246341561.webp

Canlı yayında konuşan Hasret'in babası ise anlatılanlar karşısında dehşete düştü. Cinayetin işlendiği günü anlatarak, "Kızım o gün okula gitmemişti ve kayıp başvurusunda bulunduk. Meryem ve annesinden hiç şüphelenmedim, böyle bir şeyi yapacaklarını düşünmedim" dedi.

"KENDİSİNE YENİ KURBAN ARIYOR"

Kızının sonrasında dadılık yaparak kendisine yeni bir kurban aradığını ifade eden baba, Meryem'le artık görüşmediklerini belirtti.

"DADI MERYEM'İN ANNESİ KENDİ ÖZ AĞABEYİNİ ÖLDÜRMÜŞTÜ"

Dadı Meryem'in annesi Sebahat'ın kendi öz ağabeyini öldürdüğü ve Edirne'ye taşındıkları, evlerinin hemen yanındaki yere de küçük kızı öldürüp gömdükleri ortaya çıktı.

0x0-1712246340750.webp

HEM CİNSİYETİNİ HEM DE ADINI DEĞİŞTİRMİŞ

Bu olaydan sonra 9 yıl hapis yattığını söyleyen Dadı Meryem iddiaya göre hem adını hem de cinsiyetini değiştirmiş.

İDDİALARI REDDETTİ

Dadı Meryem ise iddiaları reddederek, cinayeti işlemediğini ve suçu kendi üzerine atıldığını savundu. Esra Erol, o kişinin adını sorduğunda, Meryem sessiz kaldı. Muhabir Özkan, Meryem'in o dönem suçu işlediğini söylediği kişinin amcası olduğunu açıkladı.

"BENDEN BOŞANIRSAN BABANI ÖLDÜRÜRÜM"

Bugün yaşanan olayların ardından Rabia'nın paylaştıkları, herkesi derinden etkiledi. Rabia Altun, kocasıyla barışmak istediğini ifade ederek, "Kocamla barışmak istiyorum, çünkü korkuyorum. Kocam, benden boşanırsan babanı öldürürüm dedi. Hem ailemden birine zarar gelmesinden korkuyorum, hem de iki haftadır çocuklarımı göremiyorum. Onları çok özledim. Burada güvenlik görevlileri olduğu halde babamı dövdü. Hastanelik oldu. Babamın kolu kırıldı" şeklinde konuştu.

0x0-esra-erolda-korkunc-cinayet-ortaya-cikti-dadi-meryem-8-yasindaki-hasreti-diri-diri-gomdu-1712249592538.webp

DADI MERYEM KİMDİR?

Esra Erol'un programında Dadı Meryem olarak tanınan kişinin kimliğiyle ilgili detaylar merak konusu oldu. Meryem, Tekirdağ Çerkezköy'de yaşayan ve masaj terapisti olarak çalışan bir kişi. 30 yaşındaki Meryem, Serkan Şen olarak bilinmekte ve trans bir birey. Dikkat çeken bir detay ise 2011 yılında yaşanan bir olayla ilişkilendirilmesi. O dönemde Serkan Şen olarak bilinen Meryem, 8 yaşındaki Hasret Karakoç'un ölümüyle bağlantılı olarak suçlanmış ve bu olaydan dolayı 9 yıl hapis cezası almış.

ii.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar