Cinsiyet değiştiren Dadı Meryem’den cinayet itirafı! Hasret Karakoç'u kimin öldürdüğünü açıkladı

Cinsiyet değiştiren Dadı Meryem’den cinayet itirafı! Hasret Karakoç'u kimin öldürdüğünü açıkladı
Esra Erol’un programında yaşananlar tüyleri ürpertmişti . Mehmet Altun’un eşini aldattığı, cinsiyet değiştiren Dadı Meryem’in 2011 yılında 8 yaşındaki Hasret Karakoç’u öldürüp diri diri toprağa gömdüğü ortaya çıkmıştı. Dadı Meryem cinayetin kimin işlediğini itiraf etti. İşte programa damga vuran olayın detayları...

Esra Erol bu hafta işlediği konuyla tüm Türkiye’yi adeta ekrana kilitlemişti. Günlerdir gündemden düşmeyen Dadı Meryem canlı yayında cinayetin kimin işlediğini ilk kez anlattı.

NE OLMUŞTU?

Programa katılan Mehmet Altun, bir süredir ayrı olduğu 6 yıllık eşiyle barışmak istediğini belirtip Esra Erol’dan yardım istemişti. Karısını 15 kez aldattığını söyleyen Mehmet Altun, evliliğin bitme noktasına gelmesinin sebebi olarak kayınpederini hedefe almıştı.

Kayınpeder Şükrü ise bu evliliği onaylamadığını ve Dadı Meryem ile olan konuşmaları kızının telefonundan gördüğünü hatta Mehmet Altun’un yani damadının kızına şiddet uyguladığını söyledi. Mehmet Altun, kayınpederinin iddialarını reddetmişti.

gperkv-jpg.webp

Esra Erol'un programında 'Dadı Meryem' ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı ve ortaya atılan iddialar herkesi şaşırttı.

Esra Erol, çocuk bakımının son derece hassas bir konu olduğunu ve herkese evlatların emanet edilemeyeceğini vurgulayarak, Meryem'e "Daha önce hiç çocuk bakıcılığı yaptın mı?" diye soru sormuştu. Dadı Meryem ise daha önce Hataylı bir ailenin 7 yaşındaki çocuğuna baktığını söylemiş daha fazla detay vermemişti.

petkb-jpg.webp

8 YAŞINDAKİ HASRETİ ÖLDÜRÜP TOPRAĞA GÖMMÜŞTÜ

Esra Erol Dadı Meryem’in 8 yaşında Hasret Karakoç’u öldürdüğünü ve 9 yıl da cezaevinde kaldığını canlı yayında anlatmıştı. Suçu işlediğinde 16 yaşında olduğunu belirten Meryem, genç yaşta işlediği suç nedeniyle cezasında indirim aldığını açıklamıştı.

0x0-1712246335620.webp

CİNAYETİ 16 YAŞINDA İŞLEMİŞ

'Dadı Meryem', "Bu olay yaşandığında ben 16 yaşındaydım. Adli Tıp Raporu'yla da kanıtlandı. Olay tamamen kaza sonucu gerçekleşti. Annem suçsuzdur" şeklinde konuşmuştu. Canlı yayında Esra Erol muhabiri, 8 yaşındaki Hasret'in gömüldüğü yeri göstermişti.

0x0-1712246340750.webp

SANA KEDİLERİ GÖSTERECEĞİM DİYEREK GÖTÜRÜP ÖLDÜRDÜĞÜ ORTAYA ÇIKMIŞTI

Esra Erol'un ekibi, 2011 yılında 8 yaşındaki Hasret'i, "Sana kedileri göstereceğim" diyerek ıssız bir bölgeye götürdü. Ardından Hasret'in kafasına taşla vurup, onu annesiyle birlikte diri diri gömdüklerini anlattı. Muhabir, ekiplerin eğitimli köpeklerle Hasret'i aradığını ve kazı çalışmaları sonucunda 8 yaşındaki Hasret'in cansız bedenine ulaştıklarını bildirdi.

Canlı yayında konuşan Hasret'in babası ise olay karşısında dehşete düştüğünü belirtti. Cinayetin işlendiği günü anlatarak, "Kızım o gün okula gitmemişti ve kayıp başvurusunda bulunduk. Meryem ve annesinden hiç şüphelenmedim, böyle bir şeyi yapacaklarını düşünmedim" dedi.

Baba, kızının ardından dadılık yaparak kendisine yeni bir kurban aradığını ifade etti ve Meryem'le artık görüşmediklerini belirtmişti.

ii.jpg

"DADI MERYEM'İN ANNESİ KENDİ ÖZ AĞABEYİNİ ÖLDÜRMÜŞTÜ"

Dadı Meryem'in annesi Sebahat'ın kendi öz ağabeyini öldürdüğü ve Edirne'ye taşındıkları, evlerinin hemen yanındaki yere de küçük kızı öldürüp gömdükleri ortaya çıkmıştı.

HAPİSTEN ÇIKTIKTAN SONRA CİNSİYETİNİ DEĞİŞTİRDİĞİ ORTAYA ÇIKMIŞTI

Dadı Meryem, cinayetten sonra 9 yıl hapis yattığını ve hem adını hem de cinsiyetini değiştirdiğini söylemişti.

Dadı Meryem, iddiaları reddederek cinayeti işlemediğini ve suçun kendi üzerine atıldığını savunmuştu.

0x0-1712246341657.webp

AİLE İÇİ SUÇ ZİNCİRİ DADI MERYEM CİNAYETİ KİMİN İŞLEDİĞİNİ İTİRAF ETTİ

Meryem’in suç ortağının kim olduğu konusunda çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Hasret’in babası, Meryem’in annesinin suç ortağı olduğunu öne sürmüştü. Dadı Meryem, annesinin bu olayla bir ilgisi olmadığını, dayısının kendisine böyle bir şey yaptırdığını ve suçu üstlenmek zorunda kaldığını itiraf etti. Öte yandan, Meryem’in annesinin de ağabeyini öldürmek suçundan cezaevinde olduğunu söylemişti.

Bu olay, toplumda büyük bir infiale neden oldu.

DADI MERYEM KİMDİR?

Esra Erol'un programında Dadı Meryem olarak tanınan kişinin kimliğiyle ilgili detaylar merak konusu oldu. Meryem, Tekirdağ Çerkezköy'de yaşayan ve masaj terapisti olarak çalışan bir kişi. 30 yaşındaki Meryem, Serkan Şen olarak bilinmekte ve trans bir birey. Dikkat çeken bir detay ise 2011 yılında yaşanan bir olayla ilişkilendirilmesi. O dönemde Serkan Şen olarak bilinen Meryem, 8 yaşındaki Hasret Karakoç'un ölümüyle bağlantılı olarak suçlanmış ve bu olaydan dolayı 9 yıl hapis cezası almış.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar