Somer şef kendisinden 22 yaş küçük sevgilisiyle samimi öpüşürken yakalandı

Somer şef kendisinden 22 yaş küçük sevgilisiyle samimi öpüşürken yakalandı
MasterChef'in ünlü jürisi Somer Sivrioğlu, kendisinden 22 yaş küçük Aslı Turanlı ile yakın bir şekilde kameralara görüntülendi. Daha önce 18 yıllık evliliğini genç aşkı için sonlandıran Somer Şef, bu kez genç bir oyuncuyla birlikte olmasıyla gündeme geldi.

Bir süredir birlikte olduğu Pınar Kızılkaya'yla ilişkisini "Bu hayatta iyi olmak önemli, mutluluğa güzel bir şekilde bakmak, sevgiye ve sevene saygı göstermek gerek çünkü bu çok nadir bir şey. Biz mutluyuz, seviyoruz, yaşıyoruz. Şükürler olsun..." notuyla kamuoyuna duyuran Somer Sivrioğlu, bu sefer kendisinden 22 yaş küçük olan Aslı Turanlı ile birlikte görüntülendi.

ÖPEREK TESELLİ ETTİ

30 yaşındaki oyuncu Aslı Turanlı ve 52 yaşındaki Master Chef jürisi Somer Sivrioğlu, sarılıp öpüşürken yakalandıklarında gerildi. Sabah saatlerinde bir mekandan ayrılarak çorbacıya giden ikili, birbirlerine sarılarak ve öpüşerek görüntülendi. Aslı Turanlı ağlarken, Somer Sivrioğlu onu alnından öperek teselli etti. Mekandan ayrılan çift, magazin muhabirlerine "İşinizi doğru yapın" diyerek sitemde bulundu.

640xauto.webp

18662105-728xauto.webp

p0op.jpg

hbk.jpg

640xauto-001.webp

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar