Yağmur Sarnıç’tan Beria Özden’e ağır suçlama! Bu kadın şantaj yapıp Survivor Yunus Emre’yi ünlü olmak için kullanıyor

Yağmur Sarnıç’tan Beria Özden’e ağır suçlama! Bu kadın şantaj yapıp Survivor Yunus Emre’yi ünlü olmak için kullanıyor
Son dönemlerde sık sık gündeme gelen Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, bu sefer eski dostu ve Emre Aşık'ın eski karısı olan Yağmur Sarnıç'ın iddialarıyla adından söz ettirdi. İddiaya göre Beria Özden Yunus Emre'yi gizlice kaydetmiş.

Survivor All Star’da yarışan Yunus Emre Özden’in Aleyna Kalaycıoğlu’yla samimiyetinden rahatsız olan Beria Özden, eşini “Aleyna’dan uzak dur” diyerek uyarmıştı. Survivor'dan tanıdığımız Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, gündemden düşmüyor. Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç'ın son açıklamaları dikkat çekti.

yul.jpg

Yağmur Sarnıç, geçtiğimiz saatlerde eski dostu Beria Özden hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. En dikkat çeken iddia ise Beria Özden'in Yunus Emre'ye şantaj yaptığıydı.

yunus.jpg

Sarnıç, "Bu kadın, Yunus Emre'yi şantaj yaparak ünlü olmak için kullanıyor. Onun fuhuş yaptığına ve bu konuda kayıtlarım ve tanıklarım var" şeklinde konuştu, bu açıklama herkesi şaşırttı.

İşte Yağmur Sarnıç'ın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama:

"Şantaj yaparak evlendi çocukla Yunus Emre mecbur kaldı bununla evlenmek zorunda kaldı. Çünkü bu kadın insanları gizli gizli kayıt alıp şantaj yapan biri Yunus bana hepsini anlattı. Bende kayıtları duruyor. Ne yapayım Yağmur hayatımı bitirdi mecbur kaldım. Kurtulamıyorum beni gizlice çekmiş bana şantaj yapıyor diye anlattı bu kadın benim arkadaşımın evinde fuhuş yapan biriydi. Çok eski tanırım bana da yaptı şantaj ve beni aklınca Funda denilen hasmıma satıyor. Ben buna acıdım. Bu sokakta kaldı bunu evime aldım bu kadına inanmayın bu yalancı sahtekar şantajcı kayıtçıdır. Yunus bununla severek evlenmedi bundan kurtulamıyor bu yapıştı adama şantaj yapıyor. Gizli videosunu çekmiş adamın onunla şantaj yapıyor. Yunusun bana anlattığı kayıtları bende gelince hepsini mahkemeye sunacağım" ifadelerini kullandı.

Yunus Emre'nin eşi Beria Özden ise bu iddialara "İftira" diyerek cevap verdi ve haklarını arayacaklarını belirtti.

640xauto-002.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar