Bülent Şakrak ile aşk yaşayan Esra Akpınar ilk kez konuştu

Bülent Şakrak ile aşk yaşayan Esra Akpınar ilk kez konuştu
Geçtiğimiz yıl Ceyda Düvenci ile boşanan Bülent Şakrak'ın, dizi setinde tanıştığı Esra Akpınar'a gönlünü kaptırdığı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Akpınar, bu iddialara ilişkin açıklamada bulundu.

2015 yılında evlenen ve geçtiğimiz sene boşanan Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak, ilişkilerini tek celsede sonlandırmışlardı.

Bülent Şakrak'ın 'Maviye Sürgün' dizisinin setinde tanıştığı Esra Akpınar ile yakınlaştığı ve bu sebeple ünlü oyuncu Ceyda Düvenci'den boşanmak istediği iddia edilmişti.

8i9i.jpg

Esra Akpınar ile Bülent Şakrak'ın, ilişkilerini basından uzak tutmayı tercih etmelerine rağmen görüşmeye devam ettikleri de konuşulanlar arasında yer alıyor.

4 AYDIR BİRLİKTEYİZ EVLİLİĞİNİN BİTME SEBEBİ BEN DEĞİLİM

Söylentilerin ardından Esra Akpınar, 'Aramızda Kalmasın' adlı magazin programının sunucusu Müge Dağıstanlı'ya yaptığı açıklamada "Bülent'le son 4 aydır birlikteyiz. Ceyda Düvenci ile evliliğin bitme sebebi asla ben değilim" ifadelerini kullandı.

ceyda-duvenci-ve-bulent-sakrak-in-bosanma-nedeni-17003488-6482-amp.webp

Öte yandan Ceyda Düvenci de gönlünü arkadaşı Ebru Cündübeyoğlu'nun eski eşi Güçlü Mete'ye kaptırdı. Çiftten ilk kare de seçim gecesinde geldi. Böylelikle Ceyda Düvenci yeni aşkını resmi olarak duyurmuş oldu.

yy.jpg

ESRA AKPINAR KİMDİR?

Ankara'da 29 Kasım 1987 tarihinde doğan Esra Akpınar, lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık Fakültesi'nde tamamlamış. Oyunculuk tutkusunu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde aldığı eğitimle pekiştirmiş. Kariyerine sağlam bir adım atan Esra Akpınar, Muhteşem Yüzyıl ve Dünyanın En Güzel Kokusu gibi önemli projelerde yer almış. Ayrıca, Güldür Güldür Show'daki sokak röportajlarıyla da geniş kitlelerin beğenisini kazanmış.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar