Armağan Çağlayan veda ettiğini duyurdu

Armağan Çağlayan veda ettiğini duyurdu
Akciğer kanser hastalığına yakalanan ünlü sunucu ve televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, "Bu fotoğraflar, dün son kez yaptığımız YouTube çekimlerinden" diyerek sosyal medya hesabından programa son verdiğini açıkladı.

Ünlü televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, 21 Kasım''da sosyal medya üzerinden hayranlarına sağlık durumuyla ilgili üzücü haberi vermişti. Akciğerinde tespit edilen kitlenin kanserli olduğu ortaya çıkmıştı. "Çalışmak benim için her zaman olduğu gibi, şimdi de hayatla bağımı sağlayan en önemli motivasyon kaynağı" diyen Çağlayan, "Bu yüzden o zorunlu arayı fazla uzatmadan işimin başına döneceğim" ifadelerini kullanmıştı.

"HASTALIĞI ERKEN FARK ETTİLER"

Armağan Çağlayan''ın lenflerimden parça alınıp biyopsiye yollanmıştı. Hastalığın lenflerine bulaşmadığı müjdesini veren sunucu, 30 Kasım''da ameliyat olmuş, operasyon sonrası  sosyal medya hesabından son durumuyla ilgili yeni bir açıklama yapmıştı.

"4.5 saat süren bir operasyon geçirdim. Yoğun bakımdan odama geldim. Ameliyat sırasında yapılan Frozen Patoloji sonucunda kitle kanser çıktı. Fakat şanslıyım ki, doktorlarım peşimi bırakmadılar ve çok erken evrede yakaladılar hastalığımı. Ben çalışmayı hiç bırakmayacağım, biraz dinlendikten sonra ''Size Anlatacaklarım Var'' turnesiyle, Gebze, Bartın, Zonguldak, İstanbul ve Ankara’da olacağım. Dualarınız ve iyi dileklerinize minnettarım. Herkese sevgiler saygılar" şeklinde konuşmuştu.

"ACI ÇEKMEK İSTEMİYORUM" 

YouTube’da yayınlanan programına hayatını kaybeden Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı’yı konuk eden ünlü isim, gözleri dolarak "Billur Hanım gibi ben de chek-up’a gittim. Orada bir kitle bulundu. Şimdi korkuyor muyum? Hayır. Sadece acı çekmek istemiyorum" sözlerini dile getirmişti. Armağan Çağlayan, önceki gün Nişantaşı''nda doktor kontrolü çıkışı objektiflere yansıdı.

Ameliyat olduğunu ve alınan parçanın yurt dışına gönderildiğini belirten ünlü yapımcı ve sunucu, süreci şöyle anlattı:

Ameliyat oldum, bitti. Kemoterapi yok. Alınan parça yurt dışına gitti; akıllı ilaca uygun mu, değil mi ona bakılacak. Sonra devamını bilmiyoruz. Birinci evrenin ikinci aşamasında yakalandığım için ''Kemoterapiye gerek yok'' dediler. Büyük hücreliymiş, o da yavaş yayılan bir türmüş.

"ARTIK İŞLERİ AZALTACAĞIM"

Çağlayan, Ayvalık''ta yaşamaya devam edeceğini, bu yüzden iş temposunu da hafifleteceğini açıkladı. Sosyal medya hesabından sevenlerine sağlığı ve hayatı hakkında bilgi veren Armağan Çağlayan sevilen YouTube programının son çekimini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Çağlayan YouTube veda ettiğini şu sözlerle duyurdu:

"Bu fotoğraflar, dün son kez yaptığımız YouTube çekimlerinden. Siz şubat ayı ortasına kadar izleyebileceksiniz, ama biz dün son kez çekim yaptık. Artık YouTube’a veda zamanı… Doktor işlerinizi azaltın, biraz kendinize zaman ayırın dedi… Bugüne kadar YouTube programlarımıza gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederiz… Bir gün başka maceralarda tekrar görüşme ümidiyle… Her şey için çok teşekkürler… Minnettarız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar