Popstar Özlem, “Armağan Çağlayan'a hakkımı helal etmiyorum!”

Popstar Özlem, “Armağan Çağlayan'a hakkımı helal etmiyorum!”
Bir döneme damgasını vuran Popstar Alaturka ile tanınan Özlem o dönem “Ben manken değilim dekolte giymem” demesi Armağan Çağlayan'ı çıldırtmıştı. Özlem sosyal medyada hem Mehtap'ı hem de Çağlayan'ı hedef aldı.

Bir dönem Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Armağan Çağlayan ve Ebru Gündeş''in jüri koltuğunda oturduğu Popstar Alaturka''ya katılan 19 yaşındaki Özlem Güneş, sahne kostümleri nedeniyle jüri üyeleriyle sıklıkla tartışıyordu.

Yarışmada dekolte giymediği için eleştirilen Özlem Güneş, yıllar sonra tesettüre girdi. Popstar Özlem, Mehtap''a sert bir yorum yaparken Armağan Çağlayan da bu eleştiriden nasibini aldı.

Popstar Özlem, Mehtap''ın konuşmasının altına "Mehtap itiraf et ki sende de ses yoktu. Sen de hep polemiklerle bir yere geldin. Kendimi de katıyorum tabi buna; renkli karakterlerdik ve kullandılar bu kadar" ifadelerini kullandı.

Özlem "Hak konusuna gelecek olursak ben de Armağan’a hakkımı helal etmiyorum. Hastaymış o ayrı Allah şifa versin ama kimse kimsenin üstüne haksız yere bu kadar gidemez. Türkiye''deki şarkıcıların yüzde 90’ında da ses yok zaten" yorumuyla herkesi şoke eden açıklamalarda bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar