"Aramaması beni çok üzdü" demişti! Ayta Sözeri bakın ne dedi...

"Aramaması beni çok üzdü" demişti! Ayta Sözeri bakın ne dedi...
Geçirdiği ameliyatın ardından kendisini bu zorlu günlerinde aramayan iki ismi Twitter hesabından paylaşan Armağan Çağlayan, "İki kişinin aramaması beni çok üzdü birisi Nükhet Duru, diğeri Ayta Sözeri" paylaşımında bulunmuştu. Bu duruma sessiz kalamayan Sözeri bakın ne dedi.

Ünlü televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, 21 Kasım''da sosyal medya üzerinden hayranlarına sağlık durumuyla ilgili üzücü haberi vermişti. Akciğerinde tespit edilen kitlenin kanserli olduğu ortaya çıkmıştı. Geçirdiği ameliyatın ardından ise, doktorunun uyarılarıyla YouTube kanalına veda eden ve evinde tedavisine devam eden ünlü programcı, Twitter''dan yaptığı son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Çağlayan sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak bu zorlu süreçte kendisini aramayan iki isme sitem etti.

Bir süredir sağlık sorunları yaşayan ve tedavisi süren Armağan Çağlayan kendisini Nükhet Duru ve Ayta Sözeri hariç herkesin aradığını söyledi. Çağlayan paylaşımında "Şimdi saçma sapan kaprislerimle 1 dakikanızı alacağım. Hastalığım sırasında o kadar çok arayan soran yazan oldu ki, açıkçası bu kadar sevildiğimi bilmiyordum. Hepinize minnettarım. Ama iki kişinin aramaması beni çok üzdü birisi Nükhet Duru, diğeri Ayta Sözeri. Bu sitem değil. Sitem etmeye hakkım yok zaten" notunu paylaşmıştı.

İNSAN KIRILIYOR

Armağan Çağlayan''ın bu paylaşımına Ayta Sözeri''den açıklama gecikmedi. Şarkıcı yaptığı açıklamada "Haklı mı yerden göğe kadar haklı. Bir de gerçekten benden de bu telefonu beklediğine de inanamadım. Bu kadar değerli miymişim Armağan için…" ifadelerini kullandı.  (2.Sayfa)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar