Ünlü sunucu isyan etti: Herkes ağlayarak arıyor!

Ünlü sunucu isyan etti: Herkes ağlayarak arıyor!
Yakın zamanda akciğer kanserine yakalandığını duyuran Armağan Çağlayan, hakkında çıkan "Armağan Çağlayan öldü" haberi yüzünden sevdiklerinin kendisini ağlayarak aradığını belirtti.

Sosyal medyada "sahte ölüm haberi" bir gelenek haline geliyor. Neredeyse her ünlü hakkında yılın belli zamanlarında ölüm haberi çıkıyor. Öyle ki okuyucular artık gerçekten vefat eden ünlülerin haberlerine bile şüpheyle yaklaşmaya başladı. Yakın zamanda akciğer kanserine yakalandığını duyuran Armağan Çağlayan, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklama ile YouTube programını bıraktığını duyurmuştu. Çağlayan, "Doktor kendinize zaman ayırın dedi" ifadelerini kullanarak bir süre ekranlara veda etti.

"TELEFONLAR KİLİT"

Bu gelişmelerin üzerine hakkında yalan haberler üretilen Çağlayan, Twitter hesabından isyan etti. Yaptığı paylaşımda ünlü sunucu: "Ya bu Facebook’ta dolanan “Armağan Çağlayan öldü “ haberini nasıl kaldırtacağız? Telefonlar kilit! Herkes ağlayarak arıyor! Tövbe yahu!" dedi. 



BİR SAHTE ÖLÜM HABERİ DAHA

Bir sahte ölüm haberi de bu akşam saatlerinde spor basınının tanıdık muhabiri Salim Manav hakkında geldi. Ünlü yorumcu ve eski hakem Ahmet Çakar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla "Salim manav hayatını kaybetmiş. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı. Çakar''ın paylaşımını görenler adeta şok yaşadı. Salim Manav özellikle transfer döneminde anadolu kulüpleri ve Galatasaray''lı kaynaklara yakınlığı sebebiyle spor basınının en popüler isimlerinden biri. 



ÖNCE ARKADAŞLARI SONRA KENDİSİ YALANLADI

Çakar''ın paylaşımını önce Manav''ın arkadaşları yalanlayarak, Manav ile görüştüklerini ve sapa sağlam ayakta olduğunu duyurdu. Üst üste yapılan haberlerin ardından takipçiler derin bir nefes alırken, son açıklama da öldüğü iddia edilen Manav''ın kendisinden geldi. Manav, yaptığı paylaşımda "Arkadaşlar ne ölmesi spordan çıktım. Hafta sonunda rahatsızlandım ancak şu anda gayet iyiyim." dedi. Ahmet Çakar''ın ise neden böyle bir iddia ortaya attığı henüz bilinmiyor.





 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar