Armağan Çağlayan, bıçak altına yatacağı tarihi açıkladı

Armağan Çağlayan, bıçak altına yatacağı tarihi açıkladı
Ünlü televizyon sunucusu Armağan Çağlayan geçtiğimiz günlerde akciğerinde kitle olduğunu ve büyük bir ihtimalle kanser olabileceğini söylemişti. Sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. İşte ünlü yapımcının sağlık durumu...

Ünlü televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili sevenlerini endişelendiren haberi paylaşmıştı. Başarılı televizyon sunucusu Çağlayan, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak kansere yakalandığını duyurmuştu. Ünlü yapımcı sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. 

"OPERASYONLA KİTLE CİĞERİMDEN ALINACAK"

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Armağan Çağlayan şunları söyledi: "Selamlar … Cuma günü lenflerime yürüyüp yürümediğinin tespit edilmesi için lenflerimden parça alınıp biyopsiye yollandı. Şükür, lenflerim temiz. Lenflerime yürümemiş. Çarşamba günü bir operasyon geçireceğim. Operasyonla kitle ciğerimden alınacak. Operasyondan sonra nasıl bir tedavi uygulanacağına genetik testiyle karar verilecek. Ameliyattan sonra görüşmek üzere …Herkese her şey için çok teşekkürler… sevgiler …" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar