Akciğer kanserine yakalanan Armağan Çağlayan: İki isme sitem etti!

Akciğer kanserine yakalanan Armağan Çağlayan: İki isme sitem etti!
Akciğer kanser hastalığına yakalanan ünlü sunucu ve televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, geçirdiği ameliyatın ardından YouTube kanalına veda etmişti. Kendisini bu zorlu günlerinde aramayan iki isme Twitter hesabından sitem eden Çağlayan, "İki kişinin aramaması beni çok üzdü birisi Nükhet Duru, diğeri Ayta Sözeri" paylaşımında bulundu.

Ünlü televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, 21 Kasım''da sosyal medya üzerinden hayranlarına sağlık durumuyla ilgili üzücü haberi vermişti. Akciğerinde tespit edilen kitlenin kanserli olduğu ortaya çıkmıştı. Geçirdiği ameliyatın ardından ise, doktorunun uyarılarıyla YouTube kanalına veda eden ve evinde tedavisine devam eden ünlü programcı, Twitter''dan yaptığı son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti.

“İKİ KİŞİNİN ARAMAMASI BENİ ÇOK ÜZDÜ”
Bu geçirmiş olduğu zorlu süreçte kendisini aramayan Nükhet Duru ve Ayta Sözeri''nin aramamasına çok üzüldüğünü belirten Armağan Çağlayan şu ifadeleri kullandı:

"Şimdi saçma sağan kaprislerimle 1 dakikanızı alacağım. Hastalığım sırasında o kadar çok arayan soran yazan oldu ki, açıkçası bu kadar sevildiğimi bilmiyordum. Hepinize minnettarım. Ama iki kişinin aramaması beni çok üzdü birisi Nükhet Duru, diğeri Ayta Sözeri. Bu sitem değil. Sitem etmeye hakkım yok zaten. Bu sadece, kendi sınırlarımı daha iyi çizmek için kendime bir uyarı. Hepimize minnettarım…. Sonsuza dek … En sevdiklerimizin, ufacık tefecik sevdiği olamıyoruz bazen! İnsan kırılıyor."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar