Yalı Çapkını dizi setinde kıskançlık! Öpüşme sahnesini meğerse…

Yalı Çapkını dizi setinde kıskançlık! Öpüşme sahnesini meğerse…
Her bölümüyle reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in tutkulu öpüşme sahnesi sosyal medyada viral olmuştu. Kulislerden sızan bir iddiaya göre, öpüşme sahnesini bizzat ünlü oyuncu istemiş.

İlk başladığı günden beri izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başaran Yalı Çapkını dizisinin oyuncu kadrosunda; Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Emre Altuğ, Beril Pozam gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Kulislerden gelen bir iddiaya göre, 13. bölümün finaline damga vuran tutkulu öpüşme sahnesini güzel oyuncu Afra Saraçoğlu’nun istediği ileri sürüldü.

13. bölümde Seyran, New York''a gitmeye karar veren Ferit''i durdurmak için dudaklarına yapışmıştı. Gerçekleşen öpüşme sahnesi sonrası sosyal medya adeta yerinden oynamıştı. Gündeme oturan öpüşme sahnesi sonrası, sosyal medyada yer alan bir iddiaya göre, Afra Saraçoğlu, Suna sahnelerinin çok fazla yazıldığını ve kendisini geri planda hissettiğini belirterek, tutkulu bir öpüşme sahnesi istedi. Senaristler, Saraçoğlu''nun bu isteğini değerlendirerek, reyting rekoru kıran o ateşli sahneyi yazdı.

MERT YAZICIOĞLU “BİRAZ DİKKAT ET”

Mert Yazıcıoğlu’nun arkadaşı ünlü oyuncu Kubilay Aka, yapım şirketinin yılbaşı partisinde Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu''nun yakınlaşmasından rahatsız olmuştu. İddiaya göre, Mert Yazıcıoğlu, gündemi sarsan tartışma sonrası sevgilisi Afra Saraçoğlu''nu uyararak ''''Biraz dikkat et, insanlar yanlış anlıyor'''' demişti.

Mert Ramazan Demir ise Afra Saraçoğlu ile dostluklarının çok eskiye dayandığını ve aralarında arkadaşlık dışında herhangi bir şey olmadığının altını çizdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar