Öpüşme sahnesi olay olmuştu! Yalı Çapkını'nın başrollerinden 'arkadaşlık' açıklaması

Öpüşme sahnesi olay olmuştu! Yalı Çapkını'nın başrollerinden 'arkadaşlık' açıklaması
Her bölümüyle reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncuları, Afra Saraçoğlu ve Mert Demir Ramazan’dan ‘arkadaşlık’ açıklaması.

Dizideki Seyran ve Ferit karakterleriyle son dönemlerde popüler hâle gelen ve öpüşme sahnesiyle gündeme gelen Afra Saraçoğlu ve yakışıklı oyuncu Mert Demir Ramazan Hello dergisine kapak oldu. İkili dergiye arkadaşlık konusunda samimi açıklamalarda bulundu.

Yalı Çapkın’ı dizisinin 13. Bölümdeki tutkulu öpüşme sahnesi adeta sosyal medyayı yerinden sallamıştı. Güzel oyuncu ve yakışıklı isim gündemden düşmüyor.

Dizideki ilk bölümünden itibaren yakaladıkları güzel ekran enerjisiyle izleyicilerin dikkatini çeken oyuncular açıklamalarında, “Arkadaş olmamızın etkisi neredeyse her sahneye yansıyor. Birbirimizi bu kadar iyi tanıdığımız için oyun alanlarımızı çok iyi kollayabiliyoruz" ifadelerini kullandı.

Afra Saraçoğlu da dizinin Ferit''i Mert Ramazan Demir ile aynı fikirde. Güzel oyuncu açıklamasında “Mert’in de dediği gibi, birbirimizi tanıyor olmamız sahnelerin enerjisine doğrudan yansıyor. Birbirimize alışkın olduğumuz için daha rahat ve doğal bir akışla çıkarabiliyoruz sahnelerimizi" şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar