Yalı Çapkını dizisinden bir öpüşme sahnesi daha! Bakın bu sefer kim kimle...

Yalı Çapkını dizisinden bir öpüşme sahnesi daha! Bakın bu sefer kim kimle...
Reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinde Seyran ile Ferit'in öpüştüğü 13. bölüm sosyal medyayı adeta yerinden sallarken, dizinin gelecek bölümlerinden bir öpüşme sahnesi daha sosyal medyaya sızdı. Bu kez ise Ferit ile Pelo öpüşüyor.

Sosyal medyaya sızan öpüşme sahnesiyle reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinin son bölümünde, Seyran ile Ferit’in aşkını gün yüzüne çıkaran öpüşme sahnesi izlenme rekoru kırarak diziyi zirveye çıkarttı.

Yalı Çapkını''nın 13. bölümünde Seyran, New York''a gitmeye karar veren Ferit''i kararından vazgeçirmek için aniden öpünce sosyal medya yerinden oynamıştı.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir''in başrolünü paylaştığı dizinin gelecek bölümlerinden bir  öpüşme sahnesi daha sosyal medyaya sızdırıldı. Bu kez ise Ferit''in sevgilisi Pelo ile öpüştüğü görülüyor. Bu sosyal medyaya sızdırılan görüntülerden sonra "Ya bu dizi hep böyle öpüşmeli sevişmeli mi geçecek" yorumları gelmeye başladı.

YALI ÇAPKINI 14. BÖLÜM ÖZETİ

Yalı Çapkını''nın 23 Aralık akşamı yayınlanacak 14. bölümüyle  izleyicisinin nefeslerini kesecek. Geçen hafta Seyran’ın Ferit’i öpmesi dizi izleyicilerini ekrana bağlarken, Seyran’ın Ferit’i öpmesi Ferit’i Amerika yolundan döndürmeye yetmeyecek ve Halis Ağa fenalaşıp hastaneye kaldırılacak.

Aldığı üzücü haber ile yalıya geri dönecek. Kritik durumu atlatarak eve çıkan Halis Ağa’nın da Seyran’dan bir isteği olacaktır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar