Afra Saraçoğlu için olay çıkarmıştı! ''Alkollüydüm...''

Afra Saraçoğlu için olay çıkarmıştı! ''Alkollüydüm...''
Oyuncu Kubilay Aka, Yalı Çapkını dizisinin başrolleri Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in fazla samimi olmalarını gerekçe göstererek OGM Pictures'ın düzenlediği partide olay çıkarmıştı. Aka, söz konusu gerginlik iddiaları hakkında ilk kez konuştu

Yalı Çapkını dizisinin başrollerini canlandıran Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, dizi izleyicileri tarafından da birbirlerine çok yakıştırılıyor. Saraçoğlu''nun uzun bir süredir Mert Yazıcıoğlu ile birlikte olması sebebiyle Demir ve Saraçoğlu arasındaki arkadaşlık düzenlenen bir partide gerginliğe sebep olmuştu. Yazıcıoğlu''nun yakın arkadaşı olan oyuncu Kubilay Aka, arkadaşının sevgilisi Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir''in fazla samimi olmalarından rahatsız olmuş ve OGM Pictures''ın düzenlediği partide olay çıkarmıştı. 

Olayın basına yansımasının ardından taraflardan herhangi bir yalanlama gelmemesi yaşananların gerçek olduğu algısını güçlendirirken, olayın kahramanı Kubilay Aka konu hakkında ilk kez konuştu. Aka, Birsen Altuntaş''a yaptığı açıklamada "Bu konu hakkında fazla konuşacak bir şey de yok…Ufacık bir şey…Mekan çıkışında olan bir şey…Alkollü bir mekan… Öyle bir detaya girilmesine gerek olduğunu düşünüyorum. Çok teşekkür ederim." dedi.

DİZİNİN HAYRANLARINDAN BÜYÜK TEPKİ

Aka''nın çıkardığı olayın ardından Saraçoğlu ve Yazıcıoğlu çifti arasında da ufak bir gerginlik yaşandığı ve Yazıcıoğlu''nun kız arkadaşına "Sana güvenim sonsuz ancak insanlar yanlış anlayabiliyor. Dışarıda hareketlerine biraz daha dikkat et" uyarısı yaptığı iddia edilmişti. İzlenme rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinin hayranları ise gerginliğin ortaya çıkmasının ardından Kubilay Aka''ya sert tepki gösterdi. Aka''yı namus bekçisi olmakla suçlayan hayranlar, Aka''nın geçmişte Mert Yazıcıoğlu''nun eski sevgilisiyle yakınlaştığı görüntüleri paylaşarak "Kişi kendinden bilirmiş işi" ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar