Ünlü oyuncu için kavga ettiler: Sen misin yengeme yan gözle bakan!

Ünlü oyuncu için kavga ettiler: Sen misin yengeme yan gözle bakan!
Ekranların reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nın başrollerini paylaşan Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu arasındaki samimi haller Saraçoğlu'nun erkek arkadaşı Mert Yazıcıoğlu'nun yakın arkadaşı Kubilay Aka'yı çıldırttı. İkili arasındaki yakınlaşmadan rahatsız olan Aka, düzenlenen partide olay çıkardı!

Yalı Çapkını dizisinde Ferit karakterini canlandıran Mert Ramazan Demir ile Kubilay Aka, yapılan bir partide Afra Saraçoğlu için birbirine girdi. Geçtiğimiz günlerde yapılan bir partide rol arkadaşı Afra Saraçoğlu ile samimi tavırlar sergileyen Mert Ramazan Demir''e ilk tepki Kubilay Aka''dan geldi. Afra Saraçoğlu''nun sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile çok yakın arkadaş olan Aka, Saraçoğlu ve Demir arasındaki samimiyetten hoşlanmadı. Partide olay çıkaran Aka''yı ise mekandakiler güçlükle dışarı çıkarabildi.

HERKES HAREKETLERİNE DİKKAT EDECEK!

OGM Pictures''in düzenlediği parti, gergin anlara sahne oldu. Afra Saraçoğlu''nun sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile yakın arkadaş olan Kubilay Aka, Mert Ramazan Demir''in Afra Saraçoğlu ile olan samimiyetinden rahatsız olunca ''''Herkes hareketlerine dikkat edecek'''' dedi. Kubilay Aka ve Mert Ramazan Demir arasında yaşanan gerilim sonrası, Yalı Çapkını dizisinin Abidin''i Ersin Arıcı, Aka''ya tepki gösterdi. Mekanda bulunanlar, Kubilay Aka''yı arabasına bindirip oradan uzaklaştırdı. Konu hakkında taraflardan henüz herhangi bir açıklama gelmedi.

KISKANÇLIK KRİZİ İDDİALARI

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını dizisinin başrollerini paylaşan Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu hakkında sosyal medyada hayranlar tarafından yapılan yakıştırmaların Mert Yazıcıoğlu''nu çıldırttığı iddia edildi. Son olarak ikili arasında bu hafta yayınlanacak bölümde gerçekleşecek öpüşme sahnesinin sızması ile sosyal medyada gündem olan ikilinin samimiyetinin Saraçoğlu''nun erkek arkadaşı Mert Yazıcıoğlu''nu rahatsız ettiği iddia ediliyor. Bu rahatsızlıktan Kubilay Aka''nın da haberinin olduğu iddiası ise OGM Pictures partisinde yaşanan gerilimin neden olduğunu netleştiriyor. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar