TRT'nin kararı sonrasında Fatih Portakal’dan Acun Ilıcalı’yı kızdıracak sözler fena gol yedi

TRT'nin kararı sonrasında Fatih Portakal’dan Acun Ilıcalı’yı kızdıracak sözler fena gol yedi
Fatih Portakal’ın TRT’nin Exxen kararı sonrasında canlı yayında Acun Ilıcalı hakkında söylediği sözler tansiyon yükseltti.

TRT, UEFA'nın organize ettiği prestijli futbol turnuvaları olan Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nin 3 yıl boyunca yayın haklarını satın aldı.

Bu gelişme TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı tarafından yapılan açıklama ile duyuruldu.

Sobacı, yaptığı açıklamada bu anlaşmanın TRT için büyük bir gurur vesilesi olduğunu ifade etti.

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçları, önümüzdeki üç sezon boyunca TRT kanalları ve TRT dijital platformu olan Tabii'de yayınlanacak.

7676.jpg

Genel Müdür Sobacı, Türkiye'nin kamu yayıncısı olarak bu önemli anlaşmanın, futbol heyecanını ülkenin her köşesine taşımak adına büyük bir memnuniyet kaynağı olduğunu belirtti. Sobacı, futbolun yanı sıra diğer spor branşlarındaki turnuvaları da izleyicilerle buluşturmak için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

2-001.jpg

TRT'nin Exxen platformunu 3 yıl boyunca 100 milyon euro karşılığında devralmasının ardından, gazeteci Fatih Portakal'dan dikkat çeken bir yorum geldi.

Portakal, Acun Ilıcalı'nın Exxen platformunun zor durumda olduğunu ve Avrupa maçlarında yaşanan sıkıntılarla çöktüğünü belirterek, TRT'nin gerçekleştirdiği yeni ihale sonucunda platformu devralmasını "Acun fena gol yedi" şeklinde değerlendirdi. Portakal, bu durumu Acun Ilıcalı'nın tepkisini çekmiş olabileceğini ve "Belki Acun 'Benim elimden alın' demiştir. Bilmiyoruz ki..." diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar