Memleket CHP ile anlaşamadı: Muharrem İnce'nin sır gibi sakladığı Ankara, İstanbul ve İzmir adayları sızdırıldı

Memleket CHP ile anlaşamadı: Muharrem İnce'nin sır gibi sakladığı Ankara, İstanbul ve İzmir adayları sızdırıldı
İstanbul ve Ankara’da CHP’ye destek vermesi beklenen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin bu illerde aday çıkarma kararı verdiği ortaya çıktı.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, siyasi partiler ittifak görüşmelerini sürdürüyor. AKP ve MHP Cumhur İttifakı konusundaki tavrını sürdürürken, CHP partiler ile iş birliği görüşmelerine devam ediyor. Bu noktada İYİ Parti’den ret cevabı alan CHP, DEM Parti ve Memleket Partisi’nin kapısını çaldı. DEM Parti’den henüz bir cevap alamayan CHP, Muharrem İnce liderliğindeki Memleket Partisi’nden haber bekliyor.

İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’na destek vereceği bilinen İnce ile ilgili Gazeteci Barış Yarkadaş’tan dikkat çeken bir kulis bilgisi geldi.

CHP İLE YOL ALINMADI

TV100 canlı yayınında Özgür Özel ve Muharrem İnce’nin Genel Merkez’de yaptığı görüşmelere değinen Yarkadaş, İnce’nin görüşmelerin devamının gelmediğinden yakındığını belirtti.

Muharrem İnce’nin yakın çevresinden duyduklarını aktaran Yarkadaş, İnce’nin, ‘Bu görüşmelerden sonra yol alamadık’ dediğini söyledi.

İSTANBUL'DA DİKKAT ÇEKEN İSİMLER

Muharrem İnce’nin bu tutumundan sonra İstanbul ve Ankara’da aday çıkarma kararına vardığını belirten Yarkadaş, "Kafalarında İstanbul, İzmir, Ankara adaylarını belirlemişler ama senin de ifade ettiğin üzere yarın açıklamayacaklar eğer görüşmeler yarından sonra tam anlamıyla koparsa İstanbul’da Mehmet Sevigen, Ankara’da Kayhan Yüreyir ve İzmir’de de başka bir isimle yollarına devam etmeyi düşünüyorlar" ifadelerini kullandı.

Yarkadaş aynı zamanda İnce’nin, İstanbul’un adalar ilçesinde de aday çıkartmak istediği ve Yalova konusunda da siteminin olduğunu söyledi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar