İlk videolarıyla Türkiye'nin gönlünü fetheden fenomenler gündem oldu! Çoban Furkan ile sevgilisi Nia Kurbanova'nın arası neden açıldı

İlk videolarıyla Türkiye'nin gönlünü fetheden fenomenler gündem oldu! Çoban Furkan ile sevgilisi Nia Kurbanova'nın arası neden açıldı
Azerbaycan uyruklu TikTok fenomeni Nia Kurbanova ile uzun bir süredir aşk yaşayan, Türk TikTok fenomeni Furkan Ağluç yayınlanan bir videoyla aldatıldığını öğrendi. Kurbanova'nın, yakın arkadaşı olarak tanıştırdığı Sabir ile dudak dudağa olduğu görüntüleri ortaya çıktı.

TikTok fenomeni Nia Kurbanova’nın Furkan’ı, Sabir ile aldattığı görüntüler ortaya çıktı.Kurbanova ile Sabir isimli fenomenin asansörde birbirlerine yakınlaştıkları video sosyal medyada olay oldu.

Tiktok sosyal medya platformunda kısa sürede ün kazanan Nia Kurbanova ve Türk TikTok kullanıcısı Furkan Ağluç, ile geçtiğimiz günlerde nişanlanmıştı. Ancak, Furkan'ın Azerbaycanlı fenomen Nia ile yaşadığı aşk, beklenmedik bir gelişme ile sarsıldı. İkili, evlilik hazırlıkları içerisindeyken, Nia'nın asansörde başka bir erkekle öpüştüğü görüntüleri ortaya çıktı.

UYGUNSUZ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

TikTok fenomeni Nia Kurbanova’nın yakın arkadaşı olarak Furkan ile tanıştırdığı Sabir ile aldattığı görüntüler ortaya çıktı. Hakkında çıkan görüntüler hakkında henüz bir açıklamada bulunmayan Nia Kurbonava ile Furkan aşkı yalan mıydı? Soruları akıllara gelirken Furkan Ağluç, ikisinin ilişkisinden haberinin olmadığını söyledi.

6tt6.jpg

ttt.jpg

y6y7.jpg

FURKAN AĞLUÇ KİMDİR?

TikTok'ta yayımladığı videolar ile gündemden düşmeyen Furkan Ağluç 2000 yılında Iğdır’da dünyaya gelmiş. Ağluç ailesi ile birlikte Iğdır’da yaşıyor. TikTok fenomeni Furkan Ağluç, çobanlık yaptığı dönemlerde TikTok fenomeni Nia Kurbonava ile tanışmış sevgili olmuşlardı. Hatta geçtiğimiz günlerde ikili nişanlanmışlardı.

Dün yayınlan bir asansör videosuyla herkes tarafından beğenilen ikilinin aşkı son buldu.

TikTok fenomeni Furkan Ağluç aldatıldığını öğrendiği video hakkında şu açıklamalarda bulundu:

“Yazıklar olsun bu video ortaya çıkmasaydı. Birisi değil Diyanet İşleri Başkanı dese böyle bir şey olmuş kimse inanmaz kardeşim beklemez. Ben 25 yaşına gelmiş bir gencim. Evlilik yolundayım. Benim öyle boş işlerle işim olmaz. Böyle Kah...lik olabilir mi ya? Dayısı burada bizim için varını yoğunu ortaya koyuyor. Benimle tanıştıktan sonra sıralamadan düşmüyordu. Nankörler bu muydu karşılığı. Ya bu kadar insana ne diyeceğiz biz. Allah belalarını versin. Bu işte burada bitmiştir. Ben de gençliğimden bir hayır görmüyeyim ki bu ikisinin ilişkisinden haberim yoktur”.

trt.jpg

tt.jpg

tt7u.jpg

SABİR’DEN İLK AÇIKLAMA GELDİ:

Ortada güzel bir video yok. Bu videonun sosyal medyada bu kadar büyümesinin sebebi Nia ile Furkan’ın ciddi bir münasebetnin olduğu. Biz uzun bir süredir tanışıyorduk. İlk gördüğümüzde aramızda bir kıvılcım olmuştu. Furkan Nia’nın hayatında yokken de bizim bir münasebetimiz vardı. Aramızdaki münasebet başlamadan bitti. Bu videonun Furkan ile bir alakası yok. Tekrar söylüyorum Furkan Nia’nın hayatında yokken bizim bir münasebetimiz vardı.

rrf.jpg

tgg.jpg

Sabir ile Nia

uyu.jpg

yty.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar