Türkiye'nin mobilya devleri satışa çıkarıldı! Kimin alacağı belli oldu

Türkiye'nin mobilya devleri satışa çıkarıldı! Kimin alacağı belli oldu
Türkiye’nin ünlü mobilya devi satışa çıkarıldı. Kime alacağı belli oldu. İşte detaylar...

Boydak Holding, Türkiye'nin en büyük mobilya devleri İstikbal, Bellona ve Mondihome şirketlerini bünyesinde bulunduruyor. 18 Ağustos 2016 tarihinde FETÖ iltisakı iddiasıyla Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu'na (TMSF) devredilmişti.

bellona1.jpg

2019 yılında şirketin adı Erciyes Anadolu Holding olarak değiştirilirken, Bellona, İstikbal ve Mondihome gibi şirket iştirakleriyle ilgili dikkat çeken bir satış haberine ulaşıldı.

Kayseri basınında yer alan haberlere göre, önümüzdeki hafta Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu'nun (TMSF), Mondihome'un satışı için bir toplantı yapacağı iddia ediliyor. Ayrıca, mobilya devi Mondihome'un satış bedelinin yaklaşık olarak 2 milyar lira olarak belirlendiği öğrenildi.

istik3.jpg

Türkiye genelinde faaliyet gösteren İstikbal ve Bellona mobilya mağazalarının, şirketin en büyük bayilerini işleten Diyarbakır kökenli Abdülkadir Karavil Grubu'na satılacağına dair bilgiler elde edildi.

TMSF'den net bir satış rakamı açıklanmazken ve konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmamışken, Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alparslan Baki Ertekin, geçtiğimiz günlerde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Bizden duymadığınız her şeyi dedikodu olarak görebilirsiniz." ifadesini kullanmıştı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar