Kastamonu'da otobüs faciasının bilançosu derinleşti: Ölü ve yaralıların kimlikleri belli oldu...

Kastamonu'da otobüs faciasının bilançosu derinleşti: Ölü ve yaralıların kimlikleri belli oldu...
Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde bir yolcu otobüsü tarlaya devrildi. İlk belirlemelere göre, 6 kişi hayatını kaybederken, 33 kişi ise yaralandı...

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde bir yolcu otobüsünün tarlaya devrilmesi sonucunda, ilk belirlemelere göre, yan yatarak durabilen otobüs de 6 kişi hayatını kaybetti ve 3 kişi ağır yaralandı. Olayda toplamda 33 kişi de yaralandı.

1-001.jpg

TARLAYA DEVRİLDİ

Alatarla köyü mevkisinde, sürücüsü henüz belirlenemeyen bir otobüsün kontrolden çıkarak tarlaya devrildiği bildirildi. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kastamonu'da yaşanan bu trajik olayda, 6 kişinin hayatını kaybettiği ve 33 kişinin yaralandığı belirtildi.

2.jpg

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada 6 kişinin öldüğü ve çok sayıda kişinin yaralandığı ilk belirlemeler arasında yer alıyor. Ekipler, otobüsten çıkardıkları yaralıları çevredeki hastanelere sevk etme çalışmalarını sürdürüyor.

3.jpg

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Kastamonu'da meydana gelen feci kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ağır yaralandı ve 33 kişi de yaralandı. Yaralılar arasında Yunus Özyurt (51), Özgen Yıldız (55), Hüseyin Karakuş (52), Filiz Ünsal (47), Zehra Öz (44), Şaban Gürbüz (60), İrfan Gülkök (60), Fatmagül Günaydın (23), Erkut Yıldırım (23), Cemil Altun (40), Nisa Nur Çiçek (21), Kemal Sürücü (36), Gülbahar Sarıçiçek (30), Şerife Aksu (15), Sevim Aksu (42), Recep Sarısoy (42), Elvide Sönmez (40), Yaren Kütük (19), Yusuf Yaman (22), Volkan Keskin (22), Selin Sümeyye Sönmez (16) ve Murat Öztürk (29) Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Yasemin Saylı (55), Ece Subaşak (19), Eşref Sarıkaya (48), Şaziye Arslan (55) Özel Kastamonu Anadolu Hastanesine ve otobüs şoförü Orhan Çelik (51) ile Mediha Demir (56), Neriman Çakır (60), Kudret Şentürk (23), Berat Baş (17), Sunay Kurtuluş (39), Türkan Gök (46) Taşköprü Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazada hayatını kaybeden 6 kişiden üçünün kimlikleri belli oldu: Niyazi Ersoy (73), Mevlüt Karakuş (63) ve Şerafettin Öz (71). Diğer kurbanların kimlik tespit çalışmaları devam ediyor.

Otobüsün İstanbul’dan Sinop’un Ayancık ilçesine gitmek üzere 41 yolcu ve 3 mürettebat ile yola çıktığı belirlendi. Öte yandan, otobüs şoförü Orhan Çelik’in kaza yapmadan önce Kastamonu’nun Araç ilçesinde sürücü değişimi yaptığı ve Kastamonu Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne uğradıktan sonra tekrar yola çıktığı öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar