Selçuk Geçer'den dolar sahiplerine 14 gün uyarısı: Bunu bilmeyen zarar edecek

Selçuk Geçer'den dolar sahiplerine 14 gün uyarısı: Bunu bilmeyen zarar edecek
Doları olan vatandaşlara kritik uyarı ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den geldi. Geçer, ABD Merkez Bankası'nın faiz kararlarına dikkat çekerken, kurun daha da yükseleceğini iddia etti.

Dolar denilince akla gelen isimlerden birisi olan dolar uzmanı ve ekonomist Selçuk Geçer, Fed''in faiz kararları öncesinde vatandaşları uyardı.

Yaklaşık iki yıldır uygulanan düşük faiz politikası nedeniyle ABD doları, Türk lirası karşısında rekor seviyede yükseliş kaydediyor.

Ekonomist Selçuk Geçer ise doların önümüzdeki iki hafta içinde daha da yükseleceği öngörüsünde bulunarak, elinde dolar olan veya dolar borcu olan vatandaşların bu duruma dikkat etmesi gerektiğini belirtti.

ABD''de artan enflasyonun etkisiyle ABD Merkez Bankası''nın sert hareketler yapacağına dikkat çeken Geçer, dolardaki yükselişin bir süre daha devam edeceğini dile getirdi. Ünlü ekonomist, doların 35 TL''ye kadar çıkabileceği uyarısında bulundu.

Borcu olan vatandaşlara borçlarını kapatmaları için kritik uyarılarda bulunan Geçer, dolar yatırımının bu dönemlerde uygun olabileceğini de ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar