O banka EYT'lilere normal emekli promosyonunun tam 2 katını ödeyecek!

O banka EYT'lilere normal emekli promosyonunun tam 2 katını ödeyecek!
Aylar öncesinde EYT'ye özel ilk promosyon duyuru yapan Denizbank, şimdi de ödenecek ücretleri iki katına çıkardı. Normal emekli müşterilerine 5000 lira promosyon ödeyen banka, EYT'lilere ise 10 bin TL verecek.

17-26 Nisan tarihleri arasında ilk maaşlarını alacak olan EYT''liler, aylıklarının hesaba yatmasıyla birlikte bankaların emekli promosyonu kampanyalarından da yararlanma hakkı kazanacak.

2 milyon 250 bin vatandaşı kapsayan Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesine dahil olan hak sahipleri, maaşlarını 3 yıl boyunca Denizbank''tan almaya söz vermeleri halinde, normal emeklilere ödenen promosyon tutarının iki katını alma ayrıcalığına sahip olacak. 

EYT tasarısı daha Meclis''e gelmeden promosyon çalışmalarına başlayan Denizbank, banka yetkililerinden oluşan bir heyet ile EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak ile bir görüşme gerçekleştirmişti. 

İŞTE DENİZBANK''IN EYT''LİYE ÖZEL İKİ KATI PROMOSYON KAMPANYASI

Bankanın internet sitesinden "EYT’lilere Müjde! 10.000 TL’ye Varan Nakit Promosyon!" başlığı ile duyurulan habere göre, Nisan ayında ilk emekli maaşlarını alacak olan EYT''lilere ödenecek promosyonlar şu şekilde:

3.500 TL Altı Maaş Alanlar      6.000 TL

3.500 TL - 7.500 TL Arası Maaş Alanlar      7.000 TL

7.500 TL - 10.000 TL Arası Maaş Alanlar      9,000 TL

10.000 TL ve üzeri Maaş Alanlar.     10.000 TL

Denizbank da diğer bankalar gibi, müşterilerinin aldıkları maaş miktarına göre artış gösteren promosyon uygulamasını hayata geçirdi. 

PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

Bankadan yapılan açıklamada "Emekli maaşınızı şubelerimize gelmenize gerek kalmadan Mobil Bankacılık uygulamamızdan veya e-devlet üzerinden bankamıza aktarabilir, promosyon başvurusuna Mobil Bankacılık ve 0850 222 0 800 iletişim merkezimizi arayıp maaşınızı 3 yıl süre ile bankamızdan alma sözü vererek dahil olabilirsiniz." ifadeleri yer aldı. 

Ayrıca, ödemelerin ilk emekli maaşının hesaba yatmasının ardından 2 gün içerisinde hesaplara aktarılacağı bildirildi. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar